29-sep-2010

Har varit hemma idag och gjort lite läxa, men mest bara slappat. Skulle fara till skolan imorron men jag kom på att det är friidrottstävling och det kommer jag inte orka vara med på, så jag stannar hemma en till dag. Nu ska jag hjälpa till med maten, och sen plugga lite mer.

27-sep-2010

Har pluggat färdigt inför provet imorron! Fast eftersom jag är sjuk så ska jag komma efter lunchen och göra provet, och sen fara hem igen. Sen så är det bara att börja plugga inför nästa prov på fredag, NO.

Sophia

Blev väckt imorse av Sophia! Hon och hennes föräldrar var på en loppis mittemot oss. Så hon kom över och väckte mej. Så då gick jag upp och gjorde mej lite mat, sen gick vi ner och la oss i min säng och jag hade högläsning för henne.
Nu måste jag sätta mej och plugga lite.


plugg x10

Har pluggar hela dagen idag inför vårat So-prov på tisdag. Har väl gått ganska bra men det är skit drygt att plugga. Har inte orkat skriva på länge för jag har inte gjort något roligt, har bara varit hemma och pluggat. Som sagt mitt liv är inte så roligt just nu.


aj!

For och drog ut en tand idag efter skolan, kan bara säga att det värker sjukt mycket i hela munnen nu!

Supersnällasilversara och Stålhenrik!

Var på teater idag med klassen, och en av skådespelarna visade sej vara ingen mindre än STÅLHENRIK! Och mitt i allt så drog han ner byxorna och visade rumpan! Haha men de kändes as roligt att få ha sett han på rikt och inte bara genom en plåtburk. Jag älskade verkligen Supersnällasilversara och Stålhenrik när jag var liten! (älskar det fortfarande) Det gjorde lite grann min dag. Nu måste jag börja plugga har massa prov, vet inte när men det är ganska snart.


20-sep-2010

Fick sluta 2 idag istället för 3 eftersom vi hade friidrottsdag efter lunch. Så jag fick komma hem mycket tidigare. Det första jag ska göra nu är att öva på mina pianoläxa o sen göra lite engelska (eller mycke engelska)

film...

Sitter och tittar på flickan som lekte med elden nu, och efter det så ska jag gå och sova.
Och jag kan ju bara säga att jag har hittat min andra praoplats! Det blir på Willys, känns jätteskönt att ha hittat prao till båda veckorna.
Ska gå upp och fika nu, och sen se färdigt filmen.

Sjukt duktig tycker jag..


:)

Hade hemkunskap idag och vi bakade pizza, min och Malins blev as god tycker jag och vi hade dukat finast också!
Och efter skolan så var jag och sökte prao, och våran första vecka så har jag fått prao på Indiska. Nu måste jag bara hitta ett till ställe.

Handikappade

Jag hade nedsatt hörsel (fast hörde typ inget alls) och Malin fick inte prata!
Vi hade fått utdelat ett handikapp av våran lärare, för att vi skulle få känna på hur det var att vara handikappad under en hel dag. Det var as roligt, och eftersom jag nästan inte hörde något alls så har jag en bra anledning till att jag inte kommer kunna nått på våra prov.

Så sjukt bra katt! jag älskar den!!


film..

Har nyss sett på Sandor slash Ida och nu ser jag på dansfebe, och sen kl 21.00 så ska jag se på Legally blonde. Så ikväll blir det en filmkväll.

nån som vill hitta på något idag?

Nån som vill hitta på något idag? :)

09-sep-2010

Var på min första pianolektion idag, har inte fått nån läxa, vi har bara pratat om vad jag ska spela för låtar.
Har gjort färdigt mina läxor för idag så snart ska jag sätta mej vid tvn och senare gå och duscha.
Imorron är det skolfoto! Yey! *HOST* Men det går säker bra, man kan ju inte bli värre än ett monster (eller kan man?)
Aja, har inge mer o säga (inte för att jag har sagt nått vettigt heller men, men)


'ingen rubrik'

Sitter och läser musikhistoria nu, om popens och rockens historia och äter riskakor. Det är jätte tråkigt men läxor är läxor. Sen måste jag göra lite spanska och atomfysik.

07-sep-2010

Har tagit bort sminket och satt på mej mjukiskläder, för ikväll ska jag bara slappa framför tvn och se på Idol! Blir kanske en läxa till precis innan jag ska sova men annars ska jag bara slappa.
Längtar till imorron, ska ha hemkunskap då! Vi har inte fått vårt schema för alla saker vi kommer att göra under hemkunskapen, så jag vet inte vad vi ska göra. Men jag hoppas på något gott.

Nu kommer det nog bli att jag skriver mindre, eftersom jag har ganska mycket läxor att göra och det lär bli mer. Men jag ska skriva när jag har tid.



har inte haft tid, ork eller lust...

... att skriva.
Har gjort läxor, städat mitt rum, sovit i tält hos elin, varit på ungdomsmöte och resten av all tid har jag inte velat sitta vid datorn för att jag har vägrat vara på mitt stökiga rum (som jag städade idag)
Några bilder från Hajken.
Malin och Elin gjorde pinnbröd.

Snygga bilder på mej och hanna ;]

(klaga inte på min webbkamera)

Kladdkaksfail!

Sitter och läser Fysik nu, 5 sider. Inte så jätte mycket men det räcker gott och väl!

Idag hade vi hemkunskap o vi typ pratade om vad vi ska göra under terminen och vi fick baka kladdkaka. Och när den var i ugnen så såg den jätte god ut (det var den också)
Men eftersom vi inte har hemkunskap på våran skola så får vi inte ta med saker från hemkunskapen. Så vi var tvungna att lägga upp kakan (den var varm) på en tallrik, och det var där allt blev FEL!
Den gick sönder och blev jätte ful och det var typ smet innuti! Och sen skulle vi gå tillbaka till skolan för att äta den och vispa lite grädde till, men vi hann äta upp våran innan grädden var klar så vi åt typ grädda med lite kladdkaka som man skrapade av från tallriken. Men god var den ändå. Men man kände sej inte så duktig nån stans.



RSS 2.0