fram med dammsugarn igen

Hej.
Har nyss plockat bort från maten, och idag så är det dags igen för dammsugning :/ och som vanligt så är det jag som dammsugar nedervåningen. Men det går ganska fort så jag bryr mej inte, jag är van. Bara jag slipper skotta så är jag glad.
( jag tuggar på en hårnål, gott :] )
Nu så väntar jag på att min bror ska bli färdig med övervåningen så jag kan ta nedervåningen.
LoveElsa

Cfp

Hej.
Nu så ska jag snart gå o ta mej brunch och sedan så ska jag duscha och göra mej i ordning för för möte på Cfp. Så det blir ett kort inlägg, så jag ska hinna med allt fram till klockan 2.
Haha att blåsa upp kinderna med skidglasögon på är inte det enklaste att göra :]
LoveElsa

melodifestivalen

Hej.
Nu har jag sett på melodifestivalen och jag tycker att det var bra att Anna Bergendahl gick direkt till final. Hon var as bra! Och jag tyckte att Noll Disciplin också var bra. Fast jag blev lite sur att Sibel inte gick vidare.
Vilka/Vem tyckte du var bäst?

LoveElsa

Kläddusch, alltid lika roligt

Hej.
Nu så har jag nyss retat min storebror lite för mycket tror jag, så jag fick mej en kläddusch.
Så nu är jag jätteblöt.
(haha fina bilder men klaga inte :])
Det syns inte så jättebra men blöt är jag. Så nu ska jag ta på mej någonting torrt, och mysigt.
Ikväll så ska jag se på melodifestivalen, tagga! Hoppas att det är många bra med idag.
LoveElsa

Hundvakt gånger 2'

Hej.
Idag så har mamma och pappa farit till Norrbyskär med skotern för dom ska lämna ett skåp, men jag stannade hemma för jag måste vara hund vakt till Baloo. Och jag ska ut med morfars hund också kl 1. Så idag blir jag hundvakt på heltid.
Jag har nyss tagit mej mat och gosat lite med min hund, men nu så ska jag sitta en stund vid datorn.
Det blir suddiga bilder eftersom jag tar dom med webb, jag längtar tills jag får nya batterier till min kamera.
LoveElsa

Upp

Hej.
Nu har jag nyss kommit hem från 2gether. Och vi såg filmen Upp och den var jätterolig och gullig :] Gubbarna var så söööta!
Skala 1-10   1  2  3  4  5  6  7  8 9 10
Så jag tycker att den är värd att se ;)
Gör inte så mycket, jag funderar på att följa med mamma och pappa ut till Norrbyskär i morron men jag vet inte hur det blir, det lutar mot ett nej. Men nu så ska jag fortsätta ha en bra fredag.
LoveElsa

2gether

Hej.
Nu så blir det ett kort inlägg för jag ska på 2gether snart, det är filmkväll ikväll och jag tror, är inte säker, men jag tror att vi ska se "Upp" Jag  har hört att den är bra så jag hoppas de :D
Men nu så ska ja gå!
LoveElsa

krock

Hej.
Nu har jag nyss kommit hem efter en ovanlig dag. För idag så har det hänt en krock. Och jag med iden!
När bussen skulle köra höger i en korsning så kunde den inte de för att det var en annan bli som hade typ sladdat med släp så den hade stängt av vägen. Så bussen skulle ta en annan väg. Men när vi skulle köra ut ur korsningen så mötte vi en långtradare och långtradarens släp gled in i bussen ena sidan blev skrapad och nån blinkers lossnade + bussen körde fast i en snödriva.
LoveElsa

piano igen

Heej.
Nu har jag och Jullan nyss kommit hem, och hon sitter och övar på sin piano läxa medan jag sitter vid datorn.
I morse så såg jag på ishockey Sverige-Slovakien och Sverige förlorade med 4-3. Jag blev inte så glad då. Egentligen tycker jag inte alls om "Vinter-OS" men det är bra när Sverige är med :D
Idag så hoppas vi på att vi kommer att träffa Tove när vi är och spelar, för både jag och Jullan hejade på henne i idol. Nu så ska vi fortsätta öva så vi kan låtarna.
En bild från förförra veckan.
LoveElsa

Hihi

Heej.
Nu så har jag jättetråkigt så jag sitter och blåser upp mina kinder och tittar på bilder på apor på google :]
Lite suddig bild, den är tagen med webbcam :D Haha jag har inge mer o skriva om.
LoveElsa

Veronica Maggio

Heej, Har nyss tittat på Simpsons och Family Guy. Jag sitter och lyssnar på musik nu.
Veronica Maggio - Måndagsbarn
Jag har börjat tycka att Veronica Maggio är bra. Det är väldigt oväntat av mej att jag ska tycka om de, men det är bra tycker jag.
LoveElsa

katastrof!!

Heej.
Det är katastrof! Jag har inga batterier kvar på kameran och vi har inga fler batterier hemma. Så det kommer nästan inte att bli några bilder, jag kan försöka ta nått kort med min webbcam men det blir inga bra kort. Så nu kommer det nästan inte bli några bilder tills jag får batterier.
Lite så här känner jag mej just nu, fast inte riktigt så här mycke XD
Har ätit Tacos (även fast det bara är tisdag) Och jag har nyss övat på min piano läxa och det går bara bra. Nu tror jag att jag ska läsa lite NO också.
LoveElsa

Musik och äpple

Heej.
Nu har jag kanska nyss kommit hem. Och jag sitter och äter på ett äpple medan jag lyssnar på musik. Det är en jättebra kombination trycker jag.
Igår så kom jag på att Veronica Maggio är jätte bra, eller ja några låtar som hon har. Dom låtar som är bäst tycker jag är 17 år, Måndagsbarn, Gammal sång och Nöjd?
Nu så lyssnar jag mest på 17 år, jag har sjungit på dej hela dagen.
Så nu får ni också lyssna på den.
LoveElsa

Glass

Heej.
Idag så for hela våran klass hem till Benne för han har brutit höften, så vi ville komma och hälsa på. Så idag blev det en slappdag. Hos Benne fick vi glass :]
Idag som vanligt så trodde jag att jag skulle få skjuts hem av mamma, men hon kunde inte för att hon skulle göra nån grejs på jobbet. Så jag fick ta bussen hem som vanligt. Jag har blivit så galet less på att åka buss nu så jag orkar inte med de längre.
Nu  har jag nyss kommit hem och sitter och äter på ett äpple medan jag lyssnar på musik.
Det här är min hund, det har ingenting med saken att göra men han är bara så söt så jag var tvungen att lägga in han!
LoveElsa

Gråt, gråt och mera gråt

Hej.
Nu har jag nyss sett på filmen "Allt för min syster" Och det är den bästa filmen jag någonsin har sett. Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket till en film förut. Och jag är egentligen ingen storgråtare när det gäller filmer. Om ni inte har sett filmen så måste ni se den. Jag tvingar er att se den.
Den är sjukligt bra.
LoveElsa

allt för min syster

Hej.
Inatt så drömde jag typ en roman :O Min dröm varade i 3 år. Fast jag minns inget av den, jag minns bara att den var rolig.
Jag har nyss ätit frukost och idag så tänkte jag se på en film. Som heter "Allt för min syster" Jag hoppas att den är bra.


Tycker ni att den filmen är bra? (om ni har sett den)


LoveElsa

melodifestivalen

Heej.
Nu har jag nyss sett på melodifestivalen och jag vet vem jag tyckte var bäst. Om man känner mej så kanske man vet vem. Jag tycker att Crucified Barbara var bäst! (nummer 8 i ordningen)
Jag tycker ju om rock.
Idag så följde jag också med pappa och handlade och jag fick en liten godis påse.
Så nu har jag 2 frågor.

1. Vilka tyckte du var bäst i melodifestivalen ikväll? (om du såg)

2. Vilken är din favvo godis?


LoveElsa

klimpfjäll

Hej.
Nu så har jag nyss dammsugat och plockat bort på mitt rum. Och jag har nedervåningen kvar + min syrras rum. Hon sa att om jag dammsugade hennes rum så skulle jag få ostkrokar (A) Och de tackar man inte nej till.
Till sportlovet så ska vi till Klimpfjäll och åka skoter! Jag längtar så sjukt mycke till sportlovet nu.
Jag har typ aldrig varit i fjällen sen jag var jätte liten, så det ska bli jätteroligt.
Ikväll så blir det Melodifestivalen! Och jag hoppas att det är bättre än förra gången. Det var inte alls några bra låtar då. Men idag så är Darin med och då kanske det en bra låt. Jag tycker egentligen inte om han men han är ändå bra.


LoveElsa

Popcorn!

Heej.
Jag hittade nyss popcorn i skafferiet. Så jag poppade!
Jag älskar verkligen popcorn, det är mycket godare än chips tycker jag.
Jag har nyss sett färdigt på Legend of the seeker. Nu så ska jag äta upp mina popcorn och bara mysa.
LoveElsa

Legend of the seeker

Hej.
Idag så hade vi NO-prov och det gick jättebra :) Idag har jag också hade så sjukligt ont i mina läppar, det har blödigt typ 3-4 gånger och jag har typ 3 st sprickor. Det bultar helatiden och gör jätteont.
Ikväll så ska jag se på " Legend of the seeker "  Jag tyckte att det var jättebra när jag såg det för två veckor sen. Men jag kommer inte att kunna se det varje fredag för att varannan fredag så är det 2gether på kyrkan, men ikväll så kan jag se på det. Det börjar klockan 20:00 men jag vet inte riktigt på vilken kanal det är på.
Nu så ska jag längta till maten för att vi ska äta fläskkottletter.
LoveElsa

jullis

Hej.
Nu så sitter jag med jullan och vi har nyss kommit hem :) Vi har piano idag så jag har följt med henne hem.
När jag kommer hem så måste jag plugga mer NO så jag kan allt.
Idag på matten så blev våran lärare sur för att vi skrattade för mycket  :( så han sa att om vi inte var tysta så skulle nån vara tvungen att gå ut och sätta  sej i matsalen. Hahah men vi hade roligt iallafall.

LoveElsa

...?...

Hej.
Nu så har jag pluggat NO och jag tycker att jag kan de ganska bra nu, men man kan ju alltid kunna saker bättre. Jag har gjort min spanska idag också så jag kan den, och nu så sitter jag och övar på min pianoläxa. Det känns som att jag har varit väldigt flitig dag. Imorron så har jag pianospelning och jag hoppas att Jullan är frisk då, det bli alltid roligare med Jullan. Har inte så mycket mer att säga nu.

Skillet - Hero

LoveElsa

Prov :(

Hej.
Nu så sitter jag och pluggar till NO-prov som vi har på fredag. Det är om typ blodet.
Jag hoppas att mitt pluggande kommer att löna sej på provet. Jag hinner inte skriva så mycket för efter NO så måste jag göra min spanska läxa också.
LoveElsa

Bilder!

Heej.
Nu så kom jag nyss hem från morfar, vi har ätit semlor och tagit lite kort med mina kusiner :D
Så här kommer massa bilder :)
Vi tog inga bra bilder  på mej och jullan så här kommer en gammal bild på oss.
Eller ja den är ju nu från i vinter men det var före jul och det känns som att det var jättelänge sen XD
LoveElsa

Fettisdag!

Hej.
Nu så har jag nyss kommit hem från skolan och jullan sitter här bredvid mej.Hon har följt med mej hem, för att vi ska till morfar i kväll och äta semlor :D På skolan idag så fick vi semlor, det är jättegott tycker jag. Och man måste ha mandelmassa i tycker jag för annars så blir de ingen smak :]
Jag har inte så mycket mer att skriva om eftersom vi nyss kom hem, skriver mer senare i kväll.
LoveElsa

blockad

Hej.
Nu så har jag blivit blockad i chatten på apberget tills på torsdag! Jag fattar inte hur jag lyckas! :O Så nu är jag jätte sur! ;(
Hahaha lite onödigt inlägg men jag har inget annat att göra ;P
LoveElsa

:S

Idag så satt jag och ritade med en blyertspenna på handen, inte alls speciellt hårt och sen så suddade jag. Och det blev ett rött streck på handen som inte går bort :S
Mamma blev lite arg och sa att jag kanske hade gjort en tatuering, jag vet inte hur men mamma sa de. Men jag tror inte att jag har gjort de men de röda sträcket går inte bort. Så lite orolig är jag. Det sticker ut lite grann och sen nästan ut som ett ärr som har blivit rött.
LoveElsa


Skjuts!

Hej. Idag så fick jag skjuts hem från skolan av mamma! Det känns lyxigt för jag får aldrig de. Men mamma är och tränar på måndagar så då kan hon hämta mej när jag har slutat. Jag har nyss satt mej vid datorn och har inte tänkt att göra så mycket. Jag skriver mer senare idag :D

LoveElsa

Skola :(

Heej.
Imorron är de skola och jag orkar inte me de. Jag vill verkligen inte ha skola nu.
Jag tänkte bara säga en sista gång Glad alla hjärtans dag♥ Hoppas att alla har haft en bra dag, det har jag.
Måste sova nu :(
LoveElsa

Pizza!

Hej.
Nu så har jag nyss ätit pizza, men det är kvar mer än halva. Jag vet inte vad som hände men jag blev tvärmätt XD
Jag kom på att jag skulle ta kort på pizzan, men jag hann äta lite på den innan :D
Jag har haft en jättebra dag hittills, och nu så ska jag fortsätta att ha det bra :D
inte den finaste bilden på mej men jag har ingen annan för tillfället :D
LoveElsa

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Heej och glad alla hjärtans dag på er alla!
Idag så är det möte på Cfp så jag ska dit, men jag ska inte sjunga i lovsången idag. Det måste bli ett jättekort innlägg för jag måste göra mej i ordning.
LoveElsa

Skoter och melodifestival

Hej.
Eftersom att det var så fint väder idag så for jag mamma och pappa ut på en liten utflykt med skotern. Vi satt tre personen på skotern så de vart jätte trångt XD. Vi grillade korv och hade det jättemysigt.


Ett kort som pappa tog med hans mobil.
Jag har också sett på melodifestivalen, jag tycker inte att det var så många bra me den här gången. Men den som jag tycker var bäst (och snyggast) var Eric Saade.
Nu så ska jag se om det kanske börjar nån bra film, om inte så sitter jag kvar vid datorn.
LoveElsa

2gether

Heej.
Nu så har jag nyss kommit hem från 2gether och hade karaoke-kväll (typ ungdomsgård) och Jullan ska sova över hos mej ( www.julandaa.blogg.se ) Vi är inne på msn och typ chattar, vi gör inte så mycket.
Imorron så kanske jag ska fara och åka skoter!! Jag har längtat efter de hela vintern.
LoveElsa

Galakväll

Heej.
Jag kom nyss hem från en Galakväll, det hette förut Talangjakt och de är ett mycke bättre namn. Under veckan som har gått så har vi fått lite skoltid att öva in ett "nummer" till en talangjakt, och i juryn så sitter alltid dom "gamla" niorna. (dom är inte gamla utan det är dom nior som gick ut året innan) Ikväll så tycker jag att några tjejer från min klass skulle ha vunnit. Men dom som vann var oxå jättebra, jag tyckte verkligen om dom. Dom som vann var ett "rockband" som var jätteduktiga.
Nu så ska jag ta och byta om till någonting mer mysigt, och sen så ska jag äta en kiwi.
LoveElsa

Dead by April - Trapped

Heej.
Nu så har jag nyss gjort mat, pulvermos och korv. Inte så jätte gott med pulvermos med de får duga.
Jag sitter också och lyssnar på musik och jag tycker att den här låten är jätte bra.
Dead by april-Trapped
LoveElsa

::D

Heej.
Idag så har jag suttit ner hela dagen så jag har jätte ont i rumpan :] hehe
Jag har gjort absolut ingenting idag :/ Jag kanske ska se om det är nått roligt på tv:n snart. Har inge mer och säga :D

LoveElsa

Bring it on


Heej alla, idag så har jag haft feber så jag kommer att stanna hemma i morgon. (Hoppas att alla andra är friska)
Jag har nyss sett filmen "Bring it on" som jag vann på ett lotteri.
Jättebra film tycker jag, den är ett filmtips från mej ;)
Jag har inte så mycket mer att säga.
Hare bra LoveElsa

Melodifestivalen

Hej.
Idag så har det varit öppet hus på skolan, så jag fick ingen lång och härlig sovmorgon :(
Jag klev upp kl halv 9.
Nu så sitter jag och äter en klubba som jag fick från fiskedammen på öppet hus :D Gott.
Idag så har jag också sett på "Melodifestivalen" det är ett måste för mej :) Jag tyckte att Linda Pritchard och Road Salt var bäst ;)
LoveElsa

Skillet - Monster

Heej.
Mitt låt tips idag är...
Skillet-Monster
LoveElsa

Piano

Hej.
Idag så kom jag på att jag har min pianoläxa tills idag :S och jag har inte övat nån gång, hehe. Så nu sitter jag och övar och det går inge vidare bra :/
När pianolektionen är slut så ska Jullan följa med mej hem :) Eller hon ska hem till sin farfar som bor tvärs över gatan, så de är nästan som att hon följen med mej hem.
Men nu så hinner jag inte skriva mer om jag ska hinna färdigt med läxan.
LoveElsa

Öppet hus.

Hej.
Idag på skolan så har jag målat en liten gullig mops. Jag blev ganska nöjd med den
(den var den här jag målade av)
Nyss så kollade jag på "Vänner" de är bra tycker jag.
Tycker ni de?
Jag har inte så mycke mer att säga, på lördag så har vi öppethus på skolan, och min Kusin fyller år! ( www.julandaa.blogg.se )
LoveElsa

Skillet - Whispers in the dark

Heej.
Hela den här veckan så har vi elevens val-vecka. Och jag har valt "Bild/Foto"
Idag så har jag gjort ett tryck på en tröja, jag hade tagit kort på den men jag kunde inte lägga in den bilden för det är nått fel, så här kommer ett låt tips istället.
Skillet - Whispers in the dark
LoveElsa

RSS 2.0