jullis..

Sitter med Julanda och vi har nyss ätit pizza, om en timme far vi till UBC. Och sen far vi hem till mej igen och äta lite godis och så småningom ska vi sova.

Min "vackra" penna


SNART LOV!

Det här gjorde vi på hemkunskapen, FAST VÅRAT SÅ SJUKT MYCKE GODARE UT! OCH FINARE UPPLAGT! (tog bilden från google)
Hade hemkunskaps prov idag och jag tror att det gick väldigt bra! Hoppas det gick bra i alla fall. Nu så måste jag börja träna inför musik prov imorron! Har inte pluggat nått än och det kan vara tid att börja med det nu. Längtar så sjukt mycket till lovet nu! Och sen har jag 2VECKORS PRAO!


hos farmor just nu

Sitter hemma hos farmor nu och spelar FarmVille, började med det igen i förrgår efter ett halvårs uppehåll. Men har man tråkigt så finns det inte så mycket annat att göra. Nu kom farmor hem igen från att ha handlat lite bröd, så nu är det bara att sätta igång med pluggandet..

godnatt

(nej jag har inte klippt mej)
Nyss bytt om till pyamas så nu går jag och lägger mej, godnatt alla!

25-okt-2010

Drog ut min sista tand någonsin (hoppas jag) idag! Tror att jag har dragit ut 11 tänder nu sammanlagt. Behöver inte fara till tandläkaren än förs till våren. Känns så sjukt bra!

Explicit minds

Hade sjuukt kul igår i holmsund! Tycker synd om alla ni som inte var där, verkligen!
Gruppen som spelade var Explicit Minds, riktigt bra tycker jag! Men alla tycker ju olika. (inte så fula heller :])

Myspace

Ska börja dammsuga neder våningen nu och sen ska jag hoppa in i duschen! För vid 3 tiden ska ja till holmsund och vara på Myspace! Taggar! Det ska även spela ett band senare på kvällen, vet inte vilka men dom är säkert bra!

utvecklingssamtal

Kom nyss hem har haft utvecklingssamtal! Det gick väll bra måste jag säga, fast alla lärare tyckte att ja borde dra ner lite på snacket, men lite roligt måste man ju få ha!
Ska nu plugga till spanska provet imorron, känns väldigt jobbigt! Är jätte trött och har ont i huvudet. Men skola är skola..

Tycker de borde vara olagligt att..

Sitter i sängen och pluggar nu, har engelska prov och SO prov imorron! inte kul alls och sen måste jag plugga till spanska provet på fredag också! TYCKER DET BORDE VARA OLAGLIGT ATT GE BARN SÅ MYCKET PROV!


kyrkan på en stund..

Har nyss gjort mej i ordnig, så nu på en stund far jag till kyrkan.

bilder från tjejkvällen.



en kväll med dom bästa tjejerna

Nu sitter jag här hos Julanda och är med Sophia, Malin och Victoria. Och snart kommer nog Linnéa också.
Vi ska ha typ myskväll.
Men nu är alla sura på mej för jag bara sitter vid datorn så jag kan inte skriva mer nu.

..

Nu är Malin alldeles strax här och då far vi vidare till Isak för filmkvällen!

chips till filmkvällen!

Nu har jag varit och köpt lite chips till filmkvällen imorron. Det blir jag, Malin, Björn och Isak!
Nu sitter jag och pluggar till vårat mini prov i spanska imorron. Och sen blir det att börja läsa NO;n...

godis..!

Idag for jag Björn och Isak och köpte godis till skolans Café, och det var hyllvis med godis, 3 STORA rum var fyllda med massa hyllor. Så man blev lite små sugen på att köpa med åt sej själv också, men företaget sålda inte för privat bruk så det var lite synd.
Det var det här vi köpte.. Nästan vi blev tvungna att ta bort lite.

farmor..

Saknar så sjukt mycket!

Kom nyss hem från farmor, var där på middag. Och imorron ska jag dit igen och plugga lite inför vårat matte prov på onsdag. Hon har varit matte lärare så jag brukar alltid komma till henne när jag behöver lite hjälp. Men nu ska jag på en stund börja göra mej i ordning inför sängen.

förlovningsmiddag!

Har precis gjort mej i ordning förom inte så länge ska vi fara på middag för min bror har förlovat sej! Eller jag vet inte om han har förlovat sen än men vi ska på middag i alla fall. Vi har inte fått veta om dom har förlovat sej. Men har dom inte gjort de så kommer dom snart att göra det.

08-okt-2010

Idag skulle jag följa med Björn och Isak och köpa godis till skolans Café, men när vi kom dit var det stängt så vi for hem till björn o såg Paranormal Activity.
Så nu blir säkert alla på skolan sur att vi inte kommer med godis till dom på måndag, men det får dom bli för det var inte vårat fel att det var stängt.
Nu sitter jag och på en bit kexchoklad och bara slappar.

sista läxan..

Övar nu inför min sista spelläxa, ja ska sluta imorron i piano av flera olika anledningar!

'

Har varit på kram-humör hela dagen idag, jag tror att det har berott på det tråkiga vädret.

Hade orientering sista lektionen och jag kan bara säga att det inte är det jag gillar mest! Men efter en och en halv timmes bussåkning så fick jag komma hem och äta mammas nybakta bullar.

bert <3

Tog nyss en liten paus från pluggandet, jag satt och tittade lite på Bert. Men nu måste jag börja plugga igen, har eng prov på tisdag och ska ska skriva om This is how I use min mobile phone på 150-200 ord, och jag ska kunna 25 glosor. Så det är bäst att jag sätter igång nu.

02-sep-2010

Har nyss ätit glass med hallon, och sett på i anneli.
Nu ska jag skynda mej att gå på toa och sen ska jag sätta mej i soffan och titta på Ghost Ship.

Street mission


Unite

Har nyss ätit och nu ska jag snart fara på Unite. Vi skulle ner på stan och typ grilla korv (tror jag) Men det ska bli kul i alla fall!

RSS 2.0