Sjukligt ont! :O


Hej!

Idag så har jag så ont i axlarna så jag stannade hemme från skolan idag! Jag kan typ inte röra mej!
Jag vet inte riktigt varför jag har ont men jag tror att det beror på att jag har burit alla mina kakor typ hela gårdagen!
Just nu så har jag ganska jätte tråkigt! Jag är själv hemma, (elr ja min storebror är oxå hemma men har sitter bara inne på sitt rum och spelar dator så han är inte så social) Och morfar är inte heller hemma :(

Jag kanske ska ta vaccinet mot svin-sjukan idag, fast det är juh inte säkert att jag o mamma hinner få vaccinet innan det tar slut. Det är egentligen inte nu som dom "vanliga" människor får ta, men om det finns kvar vaccin i slutet av dagen så ska jag och mamma fråga om det finns kvar lite granna till oss :D



hejdå

//Love Elsa


Sprickor! :S


Hej!

Idag på skolan så har vi äntligen fått våra KAKOR!!
Vi har beställt kakor och lite godis från ett ställe som heter typ "Kakservice" så vi ska sälja kakor och godis fram till jul! Alla i klassen ska sälja 19 st kak/godis-lådor var, för då får hela klassen in 5 000 kr till våran klassresa i
9:an. Alla som går i 9:an på våran skola kommer att åka på en europaresa i buss i två veckor, och det är till den resan vi samlar in pengar! Så ni får jätte gärna köpa lite grann av mej! ::D

Idag så märkte jag att jag hade en till spricka i läppen :( det är typ den 10:onde sprickan jag har i min läpp under hösten/vintern. Det är jätte jobbigt och det blöder helatiden! :S

Imorron så ska jag föja med Jullan ( www.jullanismee.blogg.se ) hem för vi ska och spela piano. Vi kommer nog att börja sälja lite kakor i morron oxå! jag tycker att det ska bli jätteroligt!:D


Vad tycker ni? ska jag sätte in denhära Headern på min blogg! :P HISS/DISS?

Hejdå

//Love Elsa


Ny hårfärg??


Hej!

Nu så har Sophia farit hem och jag har lite tråkigt, jag håller på att titta vad jag ska ha på mej på mötet, och jag tror att jag vet de nu :D
Jag och Sophia har inte gjort så jätte mycke. Igår så for vi med mamma och handlade, då fick jag en ny jacka och ett par nya skoterskor :D. Jag tror nog att dom kommer att bli väl använda i vinter!

Jag har börjat att fundera på att färga mitt hår igen! Jag skulle vilja färga tillbaka det till min gamla hårfärg, det är typ ljusbrun.  Kommentera vad ni tycker om de!

 

Hejdå!

//Love Elsa!


Yeah!

Hej!

Igår så var det 2-gether på kyrkan, det var "Talangjakt" Jag och 4 st till sjöng och spelade en låt, och Victoria blåste "blinka lilla stjärna där" med flaskor, hon var as bra! Hon vann!
När det var slut så följde Sophia♥ med mej hem , hon ska vara hon mej hela helgen för hennes föräldrara skulle till Stockholm.
Vi la oss ganska sent i gårkväll så vi vaknade typ för 45 min sen, för då väckte mamma oss :(
Idag tror jag inte att vi ska göra så mycke, vi får se vad vi hittar på :D

Hare bra!

Love Elsa o Sophia♥

Bra låt!

Mando Diao - Gloria

 



Love Elsa!

Sophia! :D

Hej!

Imorron så har jag pianospelning, det kommer nog gå bra. Jag kan inte låten så jätte bra just nu, men jag kommer öva jätte mycke ikväll och imorron.

På fredag så ska Sophia föla med mej hem och sova över hos mej hela helgen, för hennes föräldrar ska bort :D
Jag hoppas att vi kommer att ha det jätteroligt!

Som ni ser så har jag gjort en ny Header igen! :D Jag tycker att det är så roligt, så jag gör headrar hela tiden :D

Ikväll så ska jag nog bara slappa framför tv och ta det lite lungt :D


Love Elsa

Kalas+Utvecklingssamtal

Hej!

Idag på idrotten (som var våran siste lektion) så fick både jag och Jullan ( www.jullanismee.blogg.se ) jätte ont i magen så vi fick gå tidigare från idrotten (typ 10 min)
Sen så följde jag men Jullan hem för att hennes pappa fyllde år så det skulle vara ett litet släktkalas, det var köttfärsbiff och tårta till efterrätt! Tårtan var jätte god, det var prinsesstårta  :D.
Sen så sprang jag och Jullan upp till hennes rum och skrev ett inlägg på våran nystartade blogg (www.jullanoelsa.blogg.se  kolla gärna)

Sen kl 19:00 så skulle jag ha Utvecklingssamtal på skolan, jag tycker att det är roligt, för de går alltid så bra för mej i skolan ( jag är verkligen ingen  plugghäst) Å det gick bra idag också :D
Nu har jag ganska nyss kommit hem från utvecklingssamtalet. Jag ska nog gå upp nu och titta lite på tv.

Hejdå

Love Elsa


Ny header!


Hej!

Som ni kanske ser så har jag en ny header som jag har gjort, jag lärde mej idag av Jullan (www.jullanismee.blogg.se) och jag kunde sätta in den själv med hjälp av en beskrivning på Emelina's blogg (www.wemes.blogg.se). (tack emme!)
så nu vet jag hur man gör.
Igår så fäljde jag med Jullan hem och sedan fäljde hon med mej hem och sov över!
Vi såg på Idol, och Tove var SKITBRA!  och det var rätt person som åkte hem.
När vi hade sett färdigt på Idol så såg vi "Arn Tempelriddaren" jag tycker att den är jättebra! Jag tror att Jullan också tyckte de.

Sen idag så har Jullan laddat ner picasa 3 på min dator och sedan så lärde hon mej hur man gör en header så jag prövade att göra en! de var jätteroligt och ajg vet också hur man sätte in dom nu så ajg kommer noh att nyta header ganska ofta.
Det var allt jag ville säga

Kommentera vad ni tycker om min nya header!


/Love Elsa


M u l t i v i t a m i n j u i c e !


Hej'

Idag i skolan så spelade jag och 3 st andra kompisar in en kort liten "filmsnutt" till ett So arbete. jag skulle vara en parkeringsvakt, och gå o ge böter på bilar :P
Vi har inte satt ihop den än men vi får lov att göra de nästa gång vi har So, jag tror att vi har de imorron. När vi hade spelat in filmen så var vi typ 10 min sena till våran andra lektionen, men vi fick ingen skäll! phuuh!

Sista lektionen så hade vi idrott, men jag hade glömt min gympakläder! Så jag tog en tröja jag hade som undertröja och en av mina 3 strumpbyxor oxå, för jag ville vara me och spela badminton, jag tycker att de är roligt ;)

Och det har inte hänt så mycke roligt, jag har nyss ätit, vi åt en jättegod sallad med dressing och drack multivitamin juice, det var jättelänge sen vi hade den drickan hemma!






            

Bilden på mej tog jag idag för typ 15 min sedan,
och dom andra bilderna tog jag igårkväll

hejdå!

/E.L.S.A


SNÖ!!!!

Hej bloggen!!

JIPPI! äntligen har det kommit snö, jag tycker att de är så mysigt med snö och det är fint med snö.
Och jag har sånna julkänslor så jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill börja julpynta men jag får inte för mamma, hon tycker att de är för tidigt :(

Igår så följde jag med Elin hem efter skolan för vi skulle båda på 2 gether på kvällen så vi tyckte att de passade att vi skulle vara med varann.
På 2 gether så hade vi pizza kväll, och min pizza blev jätte god!

Nu har jag nyss ätit och jag sitter och lyssnar på musik.
Och imorron är det farsdag, jag vet vad jag ska ge han så de kommer att bli bra tror jag!

Hejdå!

/E.L.S.A


Prao hos mamma!

Hej bloggen!

Idag så började juh skolan igen men 6-7:an har prao så jag har praoat hos mamma, de var jätte roligt, jag har suttit o byggt lego med småbarnen.
I morron så blir de en till prao-dag men då ska jag vara i täfteo (stavning?) idag var jag i bullmark, och jag slutade kl 11.00! :O

Men nu har jag inge mer o säga, ajg skriver väll om morrondagen imorron efter praoen!

Hejdå

/E.L.S.A


Geisha!!

Hej bloggen!

Nu har det varit lov och jag har haft det fin fint! Jag har slappat för de mesta. På fredan så hade min storebror bjudit hem flickvännen o han bästa kompis på en liten mys kväll o jag fick vara med (för mamma o pappa hade farit till sundsvall o dom skulle sova på hotell) På kvällen så åt vi lite gött och sen så spelade vi "Girls spelet för tjejträffen" det var jätte roligt! o jag vann! nästan, jag kom tvåa, men de är oxå bra! :D 

Jag har oxå träffat Maja ( www.majaemelia.blogg.se ) Vi träffades på lördan på stan o sen så följde hon med mej hem. Det var roligt, för vi brukar inte träffas så ofta!

Och på lörda kväll så plingade de på, det var några typ 6-7 åringar som gick "bus elr godis" men vi hade inge godis för de åt vi upp dagen innan så då fick dom några köttbullar som blev över från middagen, men dom klagade inte så de gick juh bra ändå!

Och nu ikväll så kom mamma o pappa hem från "resan" och jag fick jätte snygga örhängen + GEISHA!! (choklad för dom som inte vet vad de är) och de är de godaste jag vet! det slår nästan pizza! :O nu nu sitter jag o äter lite, men bara lite granna för jag vill spara! men jag vet inte om de kommer gå så bra. De var allt jag hade att säga!

Hejdå


/E.L.S.A


Green Day 21 Guns


RSS 2.0