Ändrade planer!

Det har blivit ändrade planer! Jag och Sophia ska fara till Lappis ikväll men min syster, vi kommer att vara framme nån gång i natt. Så nu måste jag göra mej redo för att snart fara! Hinner inte skriva mer. Lappis kommer att vara slut om en veckan och sen efter det kommer vi troligtvis att fara på en liten husvagnssemester till Gävle så jag kommer inte kunna skriva på kanske 2 veckor eller mer! Jag skriver så fort jag har tillgång till en dator.

bilar hela dagen lång

Idag vid 1 tiden så smsade Paulin mej och frågade om jag ville följa med hon på Wheels så jag gjorde mej i ordning och tog bussen ner på stan. Och sen efter det så följde jag med och åt middag hos hennes mormor och morfar. Sen efter det så for vi och kollade på Cruisingen nere på stan. Så nu halft svider det i mina ögon och mina kläder jag har hängt upp så jag ska få bort all avgaslukt från dom.

Hann bara ta några kort för redan när vi var på Wheels så hade jag så lite batteri kvar på telefonen så jag inte kunde ta ett kort, men några kort hann jag ta.
ME LÖÖVE! ♥
Tyckte om färgen på den.
Bara för att den var rosa (A)
Coolt mönster ;)
Liten och snygg!

klänning+leggings

Nu har jag nästan packat färdigt, bara lite småsaker som fattas. Idag for jag, mamma och pappa för vi skulle handla men vi for in på myrorna en sväng och jag fick med mej en klänning hem. Och sen köpte jag ett par leggings.
Idag så ska mamma klippa min lugg, men inte håret för jag ska spara ut till jättelångt. Men luggen måste klippas i alla fall. Men innan hon klipper så ska jag se på Smallville som börjar nu kl 21.00

Tvätt i massor

Nu har jag satt igång den 3:dje och sista tvätten för idag. Så nu är alla mina kläder som jag vill ha med mej rena + några till.

RSS 2.0