HÖSTLOV!!!

Hej!
Nu är de första dagen på mitt höstlov! det känns riktigt bra!!
Just nu sitter jag o tittar på Project Runway, o har de mysigt! Jag hoppas att  lovet kommer att gå långsamt så man hinner med allt man vill göra.
Jag har inte planerat att göra nått i helgen men jag vill nog träffa lite kompisar som man inte träffar annars. Jag kommer nog gå på stan, men mest bara ta de lungt o njuta av lovet!

På måndag när skolan börjar igen så ska jag praoa hos mamma 2 dagar, det känns bra för mamma går bara halvdag på mån o tis, så då blir de en lungn start efter lovet!




Hejdå


/E.L.S.A


65 st!!

Okey, eftersom att ingen ville att jag skulle ta bort min blogg så har jag kvar den. Men jag kommer inte att skriva så jätte ofta, jag skriver när jag har lust ;)

I fredas så följde jag med Jullan (www.jullanismee.blogg.se)hem efter skolan. På kvällen for vi till 2gether på Cfp kyrka. Det var roligt där... Vi hade lite lekar o tävlingar. I slutet var de lite mys med ostkrokar o annat gött, o jag slog mitt rekord i hur många ostkrokar jag kunde proppa in i munnen... 65 st!!!
När de var slut så följde jag med Jullan hem för jag skulle sova över hon henne.
På lördan så busade vi lite! De var rolitgt!

Sen så kom mamma o hämtade mej.
När jag kom upp för trappen hemma så var de helt kaos! Mamma hade hätt ut allt porslin från skåparna inne i tv-rummet på köksbordet och allt var konstigt, dom skulle möblera om, o nu är de gjort! De blev jätte bra! och mamma o pappa ligger ute på blocket o kollar efter en platt-tv! Jag är skit glad!

Hejdå!

/E.L.S.A



Jag vet inte :(

Hej bloggen!

Jag vet inte riktigt om jag vill ha kvar min blogg :/
Det känns som att ingen läser den, och jag tycker inte att jag har tid för en blogg, elr rättare sagt jag orkar inte lägga ner så mycke tid på min blogg. Så jag vet inte om jag vill ha kvar den!
Om jag ska ha kvar den så skriv gärna mycke kommentarer det peppar mej till att skriva ett till inlägg, men jag får aldrig kommentarer så...

Nu vill jag att ni säger äligt, ska jag ha kvar bloggen elr inte?
Kommentera vad ni tycker!

Hejdå

/E.L.S.A


Sorry!

Hej bloggen!

Okey jag ber så hämst mycke om ursäkt för att jag inte har skrivit på jag vet inte hur länge!!
Andledninfen till de är att jag har varit sjuk, jag är fortfarande sjuk men jag håller på att bli bättre ;)
Nu ska jag skriva lite kort om vad jag har gjort den senaste tiden!

I fredas så följde jag, Malin, Jullan o Elin Sophia hem för vi skulle ha tjejkväll med översovning, fast Elin sov inte över av en andledning jag inte orkar förklara. På kvällen såg vi på film och sedan badade vi badtunna när det var jättemörkt ute. När vi badade så körde vi "Jag slår vad om att du inte vågar" det var roligt.
På lördagen for alla hem och när jag kom hem hade jag lite ont i huvet så jag tog en tablett och satte mej framför tv:en en stund och sedan vid datan.

När jag vaknade upp på söndan så hade jag jätte ont i halsen och i huvet så jag kollade febern och jag hade feber så jag stannade hemma på måndag. Och idag har jag nästan inte feber men jag tycker att det är jättejobbigt att gå upp för trappan jag blir typ andfått så jag vet inte om jag ska till skolan i morron ;) Vi får se.

Hejdå

/ E.L.S.A

Stugan och pinsamt!

Hej bloggen!

I helgen har jag varigt i min stuga i Grannäs. Det har varigt älgjakt och jag var med på pass! Det var jätte riligt och jätte jobbit för det var svinkallt ävän fast jag hade jätte mycke kläder på mej + jag var tvungen att gå upp kl typ 10 i 6 varje morgon för att hinna till slakthuset kl 7. 


Det var lite kort om stugan. Nu ska jag berätta  vad som var pinsamt!

Det var idag, jag följde med Jullan hem och när vi kom hem så ville vi baka kladdkaka, men dom hade inga ägg så då skulle vi fara och köpa de + vi skulle köpa några biljetter till typ en dansuppvisning med de 10 bästa dansarna i VÄRLDEN! men Gisela (som hennes mamma heter) hade inte pengar löst så vi skulle fara och ta ut pengar på Coop konsum (elr vad de heter)
Så då cycklade vi dit, köpte ägg och tog ut pengar, cycklade till Folkets hus, där vi skulle köpa biljetterna.
Men när vi stog där för att kopa så hade vi för lite pengar, det saknades 20 kr, och jag tycker att det är jätte pinsamt att komma med för lite pengar. Så var vi tvungna att cyckla tillbaka till Coop och ta ut 20 kr, men det gick inte! För man var tvungen att köpa något för att få ta ut pengar, så då köpte vi en klubba. Sen cycklade vi tillbaka till Folkets hus och köpte biljetterna.

När vi skulle cyckla hem igen så hade vi äggen i en tygpåse, i typpåsen låg oxå klubban vi hade köpt och cyckelnyckeln. När vi kom hem så märkte vi att 2 st ägg hade gått sönder så det var helt geggit i hela påsen och nyckeln var helt äggig! Det var jätte roligt!

Men nu måste jag fortsätte plugga lite engelska :(

Puss


...



Vad ni än gör så måste ni se färdigt dén! Ni får absolut inte sluta se mitt i filmen!!(om ni inte har sett den förut!)

Haha!



Hahaha ofta en vuxen vill skämma ut dej så totalt!! :O :D

Friidrottstävling!

Hej bloggen!

I morron gäller de!! Vi har friidrottstävling! Jag tycker att det ska bli båda bra och dåligt! De bra med de är att man får ta me egen mat så man slipper äta skolans mat och att man slipper jobba i tråkiga böcker, de dåliga med de är att jag suger på friidrott och det är skittråkigt.
Men de ska bli ganska roligt ändå, jag är juh inte bara där för att jag vill vinna ;)

Jaja jag måste gå och äta nu!

Kramis/ Elsis


:)

Hej bloggen!

I helgen har jag varit hos Emelina, det har varit jätte roligt vi har tagit lite bilder och så ;). Igår när mamma o pappa skulle komma o hämta mej så blev dom bjudna på middag så då fick jag stanna kvar lite längre :D

På kvällen så tog vi in lite chips o godis in på hennes rum och såg på bröllopsduellen! Jag tycker att den var jätte bra och rolig! Det är en film jag rekomenderar till alla som inte har sett den ;) Jag skaffade oxå facebook igår!
Så nu sitter jag och spelar FarmVille, det äger!! Det är roligare än jag trodde, man blir fäst vid de direkt!

K.R.A.M...E.L.S.A.!


...


Äntligen!

Hej bloggen!

Äntligen är det fredag i morron! Så som jag har väntat och väntat! Jag ska till Emelina i morron (www.wemes.blogg.se)
Jag ska åka buss till henne i morron efter skolan och jag är jätte nervös! Hon bor på ett ställe långt här ifrån (tycker jag) och jag ska åka buss dit! Men en tjej i min klass bor oxå där så jag ska åka buss med henne, men det är ändå jätte pirrit!

Idag så följde jag med Julanda (jullan) hem för vi har båda pianospelning idag, och vi har det med 10 min mellanrum så vi tyckte att det skulle passa att sammanåka dit! Så jag följde med henne hem idag och nästa vecka ska hon följa med mej hem! ;)

Det var nog allt jag ville upplysa er om!

Ha det bäst flodhäst!

 


RSS 2.0