Krattning

Nu har jag varit duktig och stannat kvar efter skolan för att kratta skolgården, pengarna vi får går till klassresan. 7000 kr.
Nu har jag krattar 4 tim sammanlagt och det är allt varje familj behöver göra. Efter jag hade krattat färdigt så gick jag och Sophia till matbiten och delade på en pizza.
Nu så måste jag göra lite matte och NO läxa.
LoveElsa

Skolan

Nu har jag och Linnea kommit tillbaka från idrotten, vi har varit inne och hade inte med oss en klocka så vi råkade sluta lite tidigare. Så nu sitter vi i datasalen och väntar på dom andra. Vi slutar egentligen om 20 min.

Dom som jag tyckte skulle vinna Eurovision var dom här. Turkiet.


Rabarberpaj!

Nu har det nyss varit cellgrupp här hemma hos oss, vi har läst lite i bibeln och sedan fikade vi lite rabarberpaj! Min favorit när det gäller pajer.

Nu så ska jag börja på att göra mej i ordning för sängen. Skola imorron känns lite drygt men det är sista veckan så det är bara att hålla ut in i det sista.
LoveElsa

Sävarmarknad

Imorse så firade vi mamma med tårta och några presenter, efter det så for jag, mamma och pappa till Sävar för att gå på marknaden. Jag köpte inget annat än lite mat och godis, gick mest bara runt och kollade och väntade på att mamma och pappa skulle prata färdigt med alla vi mötte. Men det var lite roligare än att bara stanna hemma och göra ingenting.
Nu eftersom att det är fint väder så ska jag gå ut, lägga mej på studsmattan och läsa om jag hittar någon bok annars så ligger jag väll bara och ritar och slappar.
LoveElsa

Empanadas chilenas

Har jätte ont i magen, jag tror att jag fick det när vi gjorde mat på spanskan. Vi åt Empanadas chilenas, med andra ord Piroger. Det var gott fast jag fick jätte ont i magen och man blev mätt efter halva.
Imorron så ska vi fara och måla stugan i Ostnäs om det inte regnar för mycket, jag hoppas att det regnar för jag vill inte fara dit och måla.
LoveElsa

Plugg, plugg och mera plugg

Nu har jag gjort en till sminkning som ska föreställa en Geisha, fast jag har inget rött läppstift så det fick bli ett annat.
Nu så måste jag plugga spanska, NO och matte. Och senare ikväll så ska jag se hur det går för Anna Bergendahl.
Och idag var det sista gången jag gick på piano innan sommarlovet, det känns skönt inga mer pianoläxor på ett tag! Nu inväntar jag bara det efterlängtade sommarlovet.
LoveElsa

okej jag skojade bara

Nu har jag ändrat mej, jag kom på att jag vill ha kvar bloggen.
Idag fick jag tråkigt så jag satt mej ner och började sminka mej och alla blev lite rädda när jag kom upp till köket där alla var.
Det ser inte ut att vara lika extremt som det är i verkligheten, men det är rätt mycke!
Nu måste jag sätta mej och träna på pianoläxan så jag "kan" den till imorron.
LoveElsa

Nu lägger jag ner...

Nu orkar jag inte blogga längre, jag är less och jag kommer ändå inte att hinna blogga till sommarn. För då är jag ute på Norrbyskär och där har vi ingen dator, så då kommer jag inte kunna blogga så jag tar bort den nu, eller jag tar bort den imorron. Men det här blir mitt sista inlägg.
Nästa vecka fyller jag 14 år! Och på lördag så har vi skolavslutning! Det känns riktigt bra, då blir det sommar på riktigt.
LoveElsa(för sista gången!)

...

Att steka pannkaka är bland det värsta jag vet! Jag failar på att göra smeten och jag failar på att vända dom, jag tror att det var sista gången jag gjorde pannkaka nu!
Idag på bussen så hade jag och Elin "vattenkrig" När Malin och Julanda hade gått av så började Elin hälla vatten på mej så då hällde jag lite vatten på henne och lite blöta blev vi allt, men det var bara skönt för det var ju typ 300 grader varmt på bussen!
LoveElsa

sommar

Jag har nyss kommit in för jag har varit ute och sparkat lite boll med mina syskon och pappa.
Bilderna är tagna för kanske 30 min sen och då var det strålande sol, och nu är det helt mulet och det regnar. Ganska sjukt hur fort det går att vädret slår om.
Jag har i alla fall haft en riktigt bra helg med Hanna och Regina, vi såg på New Moon igår och sedan sov jag över hos Hanna. Det kändes riktigt somrigt att alla 3 tjejer var samlade och sov över hos Hanna. Nu känns det lite drygt att börja skolan när man hade fått alla sommarkänslor. Men sån tur är att det inte alls är länge kvar tills det blir sommarlov.


LoveElsa

AVATAR

Nu har jag nyss kommit hem från Hanna och vi har sett på AVATAR, det var inte dålig tycker jag, den hade allt som ja tycker att en film ska ha. Spänning, romantik, onda gubbar...

Idag har vi varit på KFUM och tittat på vågorna, klättrat upp på taket på ''lustiga huset'', solat på flera olika bryggor, sett 2 harar och sett på film. Imorron så är det New Moon som gäller, jag har aldrig sett den så jag hoppas att den är lika bra som alla säger att den är.

Imorron så far även mamma och pappa hem för dom ska vara med och sjunga på kyrkan, men jag kommer att stanna kvar med hanna och sova över hos dom. Så jag kommer inte att skriva ett till inlägg en förs på söndag när jag kommer hem, nu har jag fått tillstånd att koppla upp mej på internet en snabbis så jag passar på att skriva ett inlägg.


LoveElsa


packar

Håller på att packa nu, ska till stugan imorron efter skolan. På torsdag så kommer släkten ut tid också för min bror fyller år då. Jag hoppas på att det blir fint väder hela helgen.
LoveElsa

NU ÄR ÄNTLIGEN LÄK-ÖRHÄNGET UTE!

Nu ikväll så tror jag att det har gått 6veckor sen jag tog mitt andra hål, jag är inte helt säker men jag tror de. Så jag chansade och tog ut läk-örhänget! Det ser bra ut i alla fall så jag hoppas att det inte blir några problem.

Idag på NO så kom det 2st från nån stans (jag vet inte vart dom kom ifrån) Men dom skulle visa hur man kunde få reda på vilken blodgrupp man va, och jag var blodgrupp 0+ Den är näst vanligast i Sverige och vanligast i hela världen. Så jag känner mej inte såå speciell, jag hade hoppats på att jag skulle få en ovanlig blodgrupp men det hade jag inte.

LoveElsa

Sjukgymnast äntligen...!

Nu har jag äntligen fått tid hos en sjukgymnast, ska dit imorron 09:15. Hoppas dom kan göra något åt min rygg/axlar.

vårdag!

Hej. Idag har jag...

  • ...och min syster varit hos min farmor och fått hjälp med lite läxor, och jag fick också räkna procent i en gymnasiebok.
  • ...satt upp stutsmattan.
  • ...solat.
  • ...plockat ur diskmarskinen.
  • ...gjort sallad.
  • ...skurigt potatisklyftor.

Och nu så har jag hunnit med att skriva ett blogginlägg också.
Äntligen har det fina sommarvädret kommit, hoppas att det håller i sej ett bra tag så man får njuta av solen lite grann.
Nu så är det snart mat, är ganska hungrig.

LoveElsa


fullt upp

Nu har jag nyss skrivit färdigt min eng saga. Nu måste jag börja plugga lite för spanska prov, det blev inte att jag hade det förra fredagen för alla i min spanska (det vill säga 2 st) var sjuka så jag och dom andra ska ha provet nu på fredag. Så jag ska titta igenom de och jag måste öva på min pianoläxa. Så jag vet då vad jag ska göra nästan hela kvällen.
LoveElsa

elsa tipsar

Hej.
Har nyss ätit, det blev soppa. Efter maten så gjorde jag och min bror Jonatan (mest Jonatan) en väldigt vacker frisyr på min kära syster.
Och eftersom det blev så fint så har min bror erbjudit sej att ställa upp som frisör nu när balen närmar sej.
Så ni kan ju höra av er till mej om ni vill få en vacker frisyr av min bror. Och frisyren är endast gjord av hårspray, inga snoddar eller hårklämmor.
Ända nackdelen men frisyren är när man ska försöka ta ut den...
Men med lite vatten så går det.
Så vill ni ha en bra bal frisyr så hör av er till mej så hälsar jag min bror.

LoveElsa

äckligt söt.

Idag så fick vi sluta en halvtimme tidigare för att våran lärare aldrig kom till lektionen, så då kom mamma och hämtade mej och vi for till HM och köpte lite kläder till mej. Jag har nyss städat mitt rum och nu ska jag träna på NO läxan.
När jag satt på google och letade efter söta bebisar så kom det upp en lite småsöt bebis.
Haha det är ändå lite söt. Fast äcklig, min syster blev inte så glad när ja sa att hon skulle få se en bild, hon typ spyr av allt dom har med snor att göra.
LoveElsa

Norrbyskär ♥

Nu har jag kommit hem från Norrbyskär, det var ganska mycket snö kvar där och det var inte så bra väder men det var ändå värt att åka dit. Jag och Hanna har haft det roligt.
Idag när vi var på väg till färjan så sken nästan solen, men på vägen så slog vädret om och solen gick i moln och de började blåsa mycket. När vi satt och väntade på färjan så började det tokhagla! Det har varit konstigt väder men det har det visst varit här i ume också.
På Museet så hade dom blockat vägen upp på taket på "Lustiga huset"
Men det hindrade inte oss, vi kunde komma upp ändå.
LoveElsa

RSS 2.0