Hannis pannis! hihi

Hej.
Nu är jag med Hanna och vi har lite roligt just nu. Det blev inte att vi for till Norrbyskär idag men imorron! Och då kanske vi ska sova över om mamma går med på de.
LoveElsa

Haha!

Hej.
När mamma och pappa satt och tittade på hemnet så såg dom ett hus i Stöcksjö som dom tyckte var intressant, så vi for dit och bara tittade på huset. Och på hemvägen så köpte vi godis för mamma bara satt och vrålade i bilen för hon var så sugen. Och när vi var där inne på affären och skulle köpa godis så började jag tokskratta! Och alla tittade på mej och man såg att dom runtomkring började små-le. Och tillslut så började mamma också att skratta så jag och mamma gick inne på affären och skrattade och det var bara så roligt alltihopa! Vi är inte den sorts familj som far och köper kexchoklad, trocadero (till min storebror) godispåse (storebror) och en till godispåse på en ONSDAGSKVÄLL!
Haha sämst bild men men... Det var huset.
Och de tror jag ni ser vad det är.
LoveElsa

nanana

Hej.
Sitter och pluggar nu, och just nu så sitter allt men man vet ju inte om man kommer ihåg allt imorron. Så jag ska öva en liten stund till.
Och mamma har köpt ansiktsvatten till mej! Jag vet inte om det är bra men jag får väll hoppas att det är det.
Nu ska jag plugga vidare så jag inte får underkänt.
LoveElsa

Risen ♥

Hej.
Nu i år igen precis som förra året så har jag fått jätteont i ryggen, när jag tar djupare andetag så skär det i hela ryggen, och när jag hoppar eller göra hastiga rörelser så blir det lika dant. Jag hade hoppats på att det inte skulle bli så i år men det blev det.
Precis när vi hade ätit så fick jag massage! Det är inte dåligt, fast det är lite jobbigt när det gör ont men det får man tåla, och efter det så satt jag, mamma och Linnéa och tittade på Wipeout och åt Risen.
LoveElsa

städa

Hej.
Har nyss dammsugat nedervåningen och tagit hand om disken, för mamma och pappa kommer snart hem från stockholm. Jag ska börja städa mitt rum också. Och idag så måste jag fortsätta att plugga.

LoveElsa


plugg

Hej.
Vaknade kl.12 idag och då åt jag frukost och sedan så började jag plugga. Jag har SO prov på tis och spanska prov på fre, så nu är det bara att plugga så mycke jag orkar. Nu senast så har jag pluggat spanska.
Sen så har jag tänkt att sätta mej och titta på 'Sagan om ringen' på min lilla tv (14 tum)
LoveElsa

övernattnin

Hej.
Nu kommer det lite bilder från övernattningen, inte så många men det är jobbigt att ta kort, man glömmer bort.
Benjamin får inte så ofta sitta i sin egen rullstol, och nu så var det Victoria som hade den.
Isak som lekte Harry Potter.
Och Björn som lekte skadad.
Har inga fler bilder.
LoveElsa

packar

Hej.
Nu har jag kommit hem och jag har börjat packa tills imorron. Det ska bli as roligt att sova över på skolan!
I alla fall, huset var väll hyfsat, jättesmå toaletter (ena var rosa) Jag tror inte att det blir av, det lät som att det fanns mycket nackdelar i huset, kanske lite för mycket för att det ska bli något.
LoveElsa

hus visning

Om 2 min så ska jag med på husvisning, pappa kommer och hämtar oss snart. Så jag hinner inte skriva mer. Jag berättar när jag kommer tillbaka.
LoveElsa

SO

Hej.
Nu har jag suttit en stund och gjort lite SO läxa, det är om Egyptien. Inte så jätteroligt men men...
Det är jätteäckligt att man drog ut hjärnan ut ur skallen, genom näsan på Faraonerna när dom skulle balsameras! Hur ryms en hel hjärna i en näsa?
Min vackra, vackra SO-mapp... ♥
LoveElsa

haha vi äger!

Hej.
Idag har vi ju varit på Östra och gjort experiment, det var inte jätteroligt men lite för Jullan började mucka med en av lärarna XD Haha och man såg att Johannes (våran lärare) blev lite generad, han tyckte nog att vi var pinsamma.
Och idag på 5:an så satt Malin och Jullan och fes hela tiden och det stank! Fast det var jätteroligt, man skrattade mycket.
På torsdag så ska vi sova över på skolan. Och det kommer bli ägit! Jag Jullan o Malle äger ju när det gäller att "sova" Ser fram emot filmerna! Hoppas att det inte kommer bli en massa tjafs om saker, för det är inge roligt.
Och på fredag så ska jag och Linnéa på Iksu för vi ska få nån sak av nån där, typ bra övningar för vi har lite problem med våra fötter, det blir säkert roligt! Fast ganska jobbigt också för jag har sån träningsvärk och det har nog inte gått över tills på fredag, men det är ändå skönt med träningsvärk tycker jag!
Haha minnen! <3
LoveElsa

myrorna

Hej.
Idag när jag kom hem så tog jag mej en apelsin och sen så for jag och mamma på Myrorna, för att se på en jeansjacka till mej. Och jag hittade en! Den kunde ha varit lite ljusare men jag tycker ändå att blev blev as bra.
När jag kom hem så gick jag över till morfar och Ingrid för jag trodde att hon säkert hade en liten väska, och det hade hon. Det är as bra att ha om man ska på kyrkan eller på stan och man inte vill släpa med sej sin stora skolväska.
Det var mina fynd idag.
Nu så ska jag sätta mej och plugga inför SO prov.
LoveElsa

Film

Hej.
Idag blev det att jag har sett på film.
Jag har sett Eldorado och Sunes sommar och nu så tänkte jag se en till film, jag vet inte om jag vill se Shrek 2 eller Eva och Adam. Men jag tror att det blir
Shrek 2.
LoveElsa

läxa

Hej.
Idag ska jag inte göra nått särskilt, bara mysa med familjen. Jag får se om jag hittar på något roligt, synd att det är söndag för inget är öppet.
Imorgon är det skola igen, och nu på fredag så kanske vi ska sova över på skolan om det är någon förälder som kan följa med.
Nu så måste jag göra min LK läxa, jag ska skriva en lista på vad jag älskar och på vad jag hatar, man skulle skriva ner allt man kan komma på. Ganska lätt och rolig läxa, eller ja så rolig en läxa kan bli i alla fall.
LoveElsa

heldag

Hej.
Idag kl.11:30 så for jag hemifrån till GO och jag har varit där hela dagen. Det har varit riktigt bra möten och samlingar. Nu längtar jag till Lappis som är i sommar, man vill bara fara på fler saker när man har varit på sånt här!
Nu så är jag trött och jag ska sova ganska snart, det är en dag imorron också.
LoveElsa

GO!

Hej.
Ikväll så är det GO! Taggar sönder och min Hanna ska också komma! Tack för det, nu får vi äntligen träffas också!
Nu typ snart så måste jag dammsuga halva nedervåningen och efter det så ska jag duscha.
Idag på morgonsamlingen på skolan så skulle vi göra en lista på vilka saker vi vill göra i livet "Mål i livet" Det var jätteroligt, fast ja kom inte på så många saker, bara 16 st men jag ska försöka fylla den listan lite mer och sedan ska jag försöka uppnå dom målen!
LoveElsa

ute

Har nyss varit ute med hunden och det är jätte skönt ute, det är lite småkyligt men ändå jätte skönt. Jag kände att jag fick en liten adrenalin kick!
LoveElsa

bilstol+universum

Hej.
Har nyss kommit hem från min spelning, och på väg hem i bilen satt jag på en bilbarnstol. Och jag har märkt hur mycket jag älskar bilstolar! Dom är jättesköna och man kommer högre upp och jag bara älskar dom!
Är det bara jag som älskar dom?




Idag på skolan så for vi till universum för vi skulle göra nått experiment, vi har gjort sån där huvudvärks sak som finns i treo. Det var lite roligt, och vi fick glass också! Med daim i.
LoveElsa

Kaka :D

Hej.
Kom nyss ner, jag har fikat och jag hittade en kaka! Så jag passade på att ta en. Jag var så sugen och det låg framme en sen igår, så jag tog den.
Idag på skolan så fick vi besök från ett par gubbar från Umeåenergi, som skulle berätta hur elen kom till våra vägguttag. Det var väll inte jätteroligt men gubbarna var lite roliga, så lite roligt var det allt.
LoveElsa

hej, Malin här IGEN :)

Som alla vet nu, så är jag ju Elsas bv :)
men nu pratar jag om nå annat ist:)
idag. så cyklade jag in i en stople.. fråga inte hur det gick till ... det går ändå inte förklara bra:)
sen så ska jag berätta att min kille.. han har en härlig dialekt:] HAN ÄR SKÅNING :] <3
det gillas..

sen måste jag ju ba berätta..  att imrron, ska jag till POLISEN :O omg.. hahaha
snacka om att jag hade kul ändå:] men men.. det får jag ta:]  moahhahah :]


 BTW, <------ HAN ÄR SNYGG ;] <3333
aja.. orka inte mera:]


Bilder

Hej nu har jag laddat över bilder så nu får ni se.
Jag och Linnéa åkte bil dit så vi kom dit före dom andra (dom andra gick dit) Så vi hann ha lite roligt innan alla andra kom.
Haha det första jag såg när jag kom dit var en rolig skylt!
Linnéa leker en Egypte.
Och genast så hade linnea bråttom ut i snön.
Hon sa att hon hade hittat guld så då sprang jag också ut i snön. ( det såg ut som guld men det gör det inte på kort)
Vi blev väldigt blöta om fötterna så vi... Ja ni ser ju vad vi gjorde.
När alla andra kom så gick jag och julanda på en liten (väldigt liten) promenad i solen.
På vägen så såg vi en bävergnagen stubbe.
Sen vände vi och gick tillbaka till alla andra, och efter det så for vi hem igen
LoveElsa

städar

Hej.
Idag så fyller min kära syster år, så jag har nyss städat toan och jag håller på att städa mitt rum.
Jag vet inte när alla gäster kommer, men det är väll bäst att göra det ganska fort så jag hinner göra att klart.
Idag på skolan så hade vi ju den där utflykten, bilder från det kommer senare ikväll, jag hinner inte ladda upp dom nu. Men det var ganska roligt ändå, och blöt blev man (A)
Men nu så måste jag fortsätta städa.
LoveElsa

tjaa.. Malin Oscarsson här:)

tjaa :)  
malin här, listade ut Elsas lösen och shit:) snacka om att man e kung påreh:)
men iallfall.. hon sa till mej nyss.. att jag va hennes bv:].. hahaha
sen så tyck hon att jag är såå sjukt rolig.. :)
hon vågade inte skriva detta själv.. mohaha:] tjejen är ba för rolig! men jag är alltså mke roligare:)
<------- underbartt(L)
aja.. nu orka jag fan inte skriva mera:] hejjs<3

Aldrig igen!

Jonglering suger och jag kan det inte! Bollarna flyger överallt och man blir bara på dålligt humör.
LoveElsa

jonglera

Hej.
Idag på matten så hade vi besök från nån mattejonglör, ja vet inte egentligen vad det är men det var typ en mattelärare som kunde jonglera! Och det är ju rå läckert! Fatta vad roligt att kunna jonglera, så nu har jag hittat bollar så nu ska jag lära mej. Det går inte alls så bra men jag ska lära mej så det är väll bara att fortsätta att öva.
W i s h   m e   l u c k !

LoveElsa

friluftsdag

Hej.
Imorron på skolan så ska vi ha typ friluftsdag så jag ska ha med mej...
  • Sköna skor
  • Bekväma kläder
  • Jongleringsbollar
  • Ett vedträ :S
  • Något att äta
  • Något att sitta på
Haha roligt att komma med ett vedträ till skolan! Men det ska kanske bli kul, i alla fall om man får lära sej att jonglera! Hoppas att det blir fint väder imorron!
LoveElsa

2 härliga veckor!

Hej.
Jag har nyss varit och handlat med pappa.
Och imorron är det skola igen, inte så jätte taggad med det blir 2 sköna veckor utan 8-9:an på skolan. Dom är på en klassresa, Europa runt i buss 2 veckor. Så nu är det bara 6-7:an kvar!
Men bästa läraren följde med, så det är mindre bra.
Nu så måste jag ta bort en stor och jättetung madrass som ligger över hela mitt golv.
LoveElsa

Paj

Hej.
Har ganska nyss ätit och det blev en köpepaj, den var jättegod men vissa tuggor var fruktansvärt starka!
LoveElsa

Möte

Hej.
Nu så har jag gjort mej i ordning för möte, jag ska vara där kl 12, för jag ska vara med i lovsången. Så snart måste jag gå upp och ta mej någonting att äta.
Och idag är det as fint väder! Jag är så glad, äntligen får vi sol! Om bara snön kunde smälta också.
En bild jag tog i stugan.

LoveElsa

Saker

Hej jag kom hem för typ en timme sen, jag trodde aldrig att vi skulle vara borta så länge!
Men nu har jag allt jag behöver för en tid framåt, det ända som saknas är en vårjacka.
Örhängen - Bijoux 59 :-
Hårnålar - KappAhl 19:50 :-
Jeansleggings - KappAhl 199:-
Skor - Din sko 199 :-
Tunika - Cubus 299:-
LoveElsa

:)

Hej.
Pappa sa att vi skulle fara klockan halv 9 i morgon så jag måste vakna halv 8. Så jag kommer inte kunna skriva så mycket under morgondagen, men jag skriver när jag kommer hem.
LoveElsa

Batman begins!

Hej.
Om en halvtimme så börjar Batman begins! Jag måste försöka övertala min syster att fara och köpa popcorn innan det börjar, så jag hinner inte skriva mer nu.
LoveElsa

Ikea

Hej.
Mamma och pappa ska till Ikea i morron och jag funderar på att följa med, man hittar alltid något roligt där. Och om vi går in på Birsta City så kommer jag garanterat hem med kläder, så jag ser ingen anledning varför jag inte skulle följa med. Jag har ändå inget annat för mej i morron som jag vet.
LoveElsa

jobbig väckning

Hej.
Imorse så väcktes jag av att telefonen ringde, halv 11! Så jag är inte jätteglad nu! Och det var pappa som ringde, och han sa bara att han skulle ringa upp men det har han inte gjort! Så jag väcktes helt i onödan.
Nu så sitter jag och funderar på vad jag ska ta mej för lunch, men det får väll bli några rester eller så gör jag mej omelett som vanligt.
LoveElsa

hoppas hoppas!

Hej.
Nu så sa mamma att min syster ska slänga ut sin lilla tv som hon har på rummet, hon skulle typ skaffa en större. Så nu bönar jag och ber att jag ska få den lilla tv:n.
Pappa säger att jag inte får för att det blir för drygt att dra en tv-sladd in på mitt rum, men om jag gulligullar lite med han så kanske han ångrar sej. Jag hoppas verkligen att jag får! Jag har velat ha en tv i typ 3-4 år!
Tv är jätte liten bara 14tum, men en tv är alltid en tv!
LoveElsa

inte länge kvar...

Hej.
Nu är det inte länge kvar tills min kära syster fyller år, så nu är det hög tid att börja tänka på vad hon ska få.
Och jag tror att jag vet vad, jag måste bara komma mej ner till stan någon dag så jag kan fixa det. Men det blir nog inte idag, ja får se närmare helgen.
LoveElsa

sova borta (A)

Hej.
I natt så blir det att sova borta, farfar ska sova inne på mitt rum så jag ska sova inne hon min syster i natt.
Idag när jag städade toan så ringde mamma och sa att jag hade glömt bort att gå till tandläkaren. Jag skulle ha varit där i tisdags men jag glömde, så jag måste boka om en ny tid för att dra ut alla mina tänder. Känns jobbigt tycker jag men jag har inget val. 6 tänder till ska ut! usch!
Nu så vill farfar sova så jag ska gå och titta på tv.
LoveElsa

opps...

Hej.
Idag så råkade jag slita sönder ett handtag...
Jag stod och tittade in i torkskåpet efter rena kläder, då kom min syster och stängde dörren, så öppnade den igen lite hastigt så handtaget gick sönder...
Hon sa att det var mitt fel men jag tyckte att det var lite hennes fel också.
Och när jag skulle försöka laga det så kom det först inge lim ut från tuben, och sedan plötsligt så kom det jätte mycket på en gång! Det nästan bara svämmade över med lim! Så jag tror att pappa får ta hand om det där senare så inte hela lim tuben tar slut.

LoveElsa

...........................................................farfar!.........................................................

Hej.
Nu så har jag nyss ätit, det blev omelett! Alltid lika gott.
Och snart så måste jag gå och städa toan för idag kommer min farfar hit.
Han brukar typ bara komma två gång per år för han bor i Gävle så det blir inte så ofta att han kommer.
Skriver mer sen när jag har tid.
LoveElsa

Kenny Starfighter

Hej.
Kvällens andra film blev Kenny Starfighter!
Jag har inte sett färdigt än, jag är bara på avsnitt 3 men jag har tagit en liten paus för att skriva blogginlägg.
Ska se färdigt nu.
LoveElsa

flickan som lekte med elden

Hej.
Nu så har jag sett min första film för kvällen och det blev Flickan som lekte med elden.
Lite äcklig på slutet men en riktigt bra film!
LoveElsa

film

Hej.
Idag så har jag bestämt att det ska bli en filmdag, det är inte så bra väder ute och jag är filmsugen. Jag har inte bestämt vilka filmer jag ska se, men jag hittar väll några bra filmen jag inte har sett på länge.
Vet ni några bra filmen jag kan se?

LoveElsa

Criminal justice

( morfars hund. Jättesvår att ta kort på, vill inte vara still en ända sekund! Men söt är han)


Hej!
Nu så är jag hemma igen efter en ganska rolig påsk. Dagarna har varigt lite tråkiga men kvällarna roligare, för då har vi spelat spel och ätit gott. Men det har helt klart varit en bra helg!
Ikväll så är det sista avsnittet av Criminal justice, längtar! Det är en serie som har gått under påskhelgen och ikväll så är det sista avsnittet.
Har ni sett Criminal justice under helgen?

LoveElsa

RSS 2.0