.

Har sett på The Librarian, den var väll bra men jag tycker att de flesta filmer är bra.
Imorron ska jag fara och träna och sen ska jag börja tvätta en massa kläder så jag har med mej rena kläder till Lappis! Taggar sjukt mycke! Och jag måste hålla utkik efter när indiska har rea för då ska jag fara ner på stan och köpa min älskade klänning! Och om den inte kommer på rea så tror jag att jag köper den ändå.

Min lilla korv

Har nyss varit ute med hunden, och lite arg blir man när han inte lyssnar men han är ju en tax så vad ska man göra åt de?
Orkar verkligen inte blogga nu, men senare ikväll så ska jag se om det går nån bra film på tv eller så får jag se om det går nån bra serie.
Haha ser något död ut XD



Min lilla korv...

Snyggaste bilder!

Jag och Hanna badade på midsommar och igår kväll. Doppet igår kväll var vid halv 10 tiden och det var nog inte mer än 12 grader i vattnet.

hejdå på en stund

Nu far jag till Stugan kommer hem på söndag skriver mer då

Liten Elsa


Rabarber


packa

Har varit och tränat idag igen men nu måste jag börja tänka på vad som ska med till stugan i helgen, det viktigaste som ska med är bikinin! Men jag kan inte bara ta med den, lite andra saker måste också med.

Scrubs

Nu har jag nyss gjort mat, mamma skulle hämta upp min bror och min syster nån stans så det fick blir jag som gjorde maten. Dock har ingen kommit hem än varken mamma eller pappa, så jag har ätit själv.
Nu sitter jag och tittar på Scrubs, sjukt bra och roligt program tycker jag men nu är reklamen slut så jag hinner inte skriva mer.

träning nu

Nu ska jag fara iväg och träna i nån timme (för första gången) Ska bara smälta maten i 10 min till sen packar jag, låser upp cykeln och far och tränar.

Idag har jag och mamma varit på Stadium och köpt ett par skor, bikiniunderdel och träningskläder. (vill inte träna i tjocka mjukisbyxor)
Så nu är jag redo både för träningen och årets första dopp! Det blir på midsommarafton med hanna, Ångbåtskajen på Norrbyskär! Hoppas att det är lite varmare i vattnet än det var för 2 helger sen för då var det riktigt kallt!
Men nu måste jag fara.



LoveElsa

halv 10

Halv 10 ska jag till sjukgymnasten imorron så jag ställer väckarklockan på kvart i 9. Så nu går jag och lägger mej!

hannispannis+stanispanis+elsispelsis=HAHA!

Har nyss städat ur min garderob, mamma var inte så glad på mej för de såg "lite" stökigt ut. Men nu är det fint igen.
Idag har jag och Hanna haft det as roligt! Jag köpte ingenting, Jeans shortsen jag prövade satt inge bra, en as snygg klänning ja prövade (den som var i förra inlägget) satt bra men var för dyr och en till klänning som jag såg (prövade inte) var alldeles för dyr!
Men jag har köpt massa goda saker! Korv, glass och jordgubbar. (massa och massa, några i alla fall)



Ganska gammal bild, men ni får inga nya en förs jag har batterier på kameran.




LoveElsa

Såg idag, vill ha! måste ha


Stan med Hanna

Nu håller jag på att höra mej i ordning, ska ta bussen som går kl. 1 ner till stan och gå där en stund med Hanna. Det ska bli roligt, jag funderar på att köpa ett par Jeans shorts men jag vet inte. Får se om jag hittar någonting.
Nu måste jag sminka mej färdigt och gå upp och fika.




LoveElsa

sjukgymnast på tis

Nu går jag och lägger mej, på tisdag så ska jag till sjukgymnasten och han ska visa mej lite grejer på gymmet och kolla på min fot eftersom jag har så ont. Vet dock inte vilken tid, hoppas det inte blir på morgonen för då blir jag inte så glad.
Imorron vet ja inte vad jag ska göra, får se om nån kanske vill hitta på något.




LoveElsa

Systrar i jeans

Nu sitter jag och tittar på Systrar i jeans, har aldrig sett den förut så jag tänkte passa på att se den nu när den går på tv. Och sen nån gång så tror jag att jag ska läsa böckerna också.





LoveElsa

Frasses

Kom nyss hem från Frasses, vi for dit med familjen direkt efter kyrkan.
Och det var jätteäckligt på kyrkan för en liten kille som heter Simon spydde i en smal korridor som man är tvungen att gå igenom om man ska ut från rummet vi var i. Så när jag och Jullan skulle ut så sprang vi förbi och höll för näsan, och när vi kom ner så tvättade vi händerna med hur mycket tvål som helst. Nu hoppas jag att jag inte har fått magsjuka!




LoveElsa

Emelina

Igår så for vi och åt på Eurasia, jag tog 4 små rätter. Sen efter det så for vi och hyrde en film Dumpa honom, vi skulle se den men det gick inte att se den på en dator för det blev något konstigt och vi kunde inte se inne i deras tv-rum för hennes föräldrar såg film där inne. Så vi fick se en annan film som gick att se på datorn, vi såg The proposal.
Sen när vi vaknade idag så såg vi den andra filmen.
Vi har mest pratat och spelat kort, fast inte det var inte vanliga kort utan det var jättestora kort! Det var lite roligt, man kände sej som en dvärg eftersom korten var så stora och händerna så små i jämförelse.

Nu så måste jag städa mitt rum lite granna.



LoveElsa

Godnatt

Nu ligger Julanda i sängen och jag ska bara skriva ett sista inlägg innan jag också ska gå och lägga mej.
Har ställt väckarklockan på 10.00 för då ska jag upp, duscha, packa och göra mej i ordning för jag ska träffa Emelina på stan vid 12 halv 1.
Orkar inte skriva mer nu, godnatt!


LoveElsa

vi är coola! (peace)

(Jullis var rädd för ett lejon på filmen)

jullis

Nu sitter jag och Jullis här hemma hos mej, hon ska sova över här.
Vi har nyss valt ut ett flertal filmer som vi ska se för nu ska barndomsminnena komma tillbaka!
  • Krambjörnana
  • My little ponny
  • Barbie nötknäpparen
  • Rapunzel
  • Jumalji
Alla filmer man såg sönder när man var liten (bortsett från Jumanji, den är lite läskig)
Nu så måste vi sätta igång och titta så vi hinner se alla.

1 tim, 1 tand

Kom hem för en halvtimme sen. Det blev bara en tand idag, känns ganska skönt att ena är ute nu. Nästa gång blir i Augusti.
Nu hoppas jag att det inte tar för lång tid att den ska växa ut igen. Vill kunna se lite normal ut i munnen.
Har inga planer för dagen, får se vad jag gör.

tandläkaren imorron ;(

Imorron ska jag till tandläkaren kl 8 på morgonen! :O Sjukt tidigt men jag måste väll, har redan glömt bort en gång när ja skulle fara dit så dom var tvungen att boka om en ny tid som blev den här tiden. Jag ska i alla fall dra ut 2 st tänder, sen blir det bara 4 st till som ska bort efter de. Känner mej inte så nervös faktiskt, har dragit ut 6 tänder tidigare så jag vet hur det går till. Är mest orolig över hur ja kommer att kunna äta sen när 6 tänder till är borta! Men det löser sej.

Har inte gjort någonting alls idag, blev ännu en slapp dag för mej, men på fredag så far jag till Emelina! Längtar...


LoveElsa

smoothie♥


nya skor

As suddig bild jag vet men jag var tvungen att ta med mobilen, min kamera har slut batteri.


Idag har jag mamma och Linnéa varit på en massa affärer. Jula, Rusta, Skokanonen, Skohuset, Coop och banken.
Jag fick mej ett par nya skor (det behövde jag verkligen) och ett cykellås till min nya cykel.
(har redan satt fast de på cykeln så jag orkade inte ta kort på den)

Har nyss gjort mat, hamburgare med strips. Och nu snart ska jag gå och duscha.


LoveElsa

min vän joe

Har nyss sett på Min vän joe En sjukt bra film tycker jag.
Handlar om en en tjej som heter Joanna, båda hennes föräldrar är döda och hon bor och jobbar på en cirkus som lindansös. Han som har hand om henne är hennes morbror, men han vill inte att hon ska vara en tjej. Han säger att "livet som en kille är mycket enklare" Så hon måste ha peruk och kalla sej Joe.
Joe träffar några killar och hon blir bästis med en av dom, Chris. Han vet inte om att hon är tjej så han tycker att allt är lugnt tills hon berättar allt, om hennes liv, att hon är tjej och om hennes morbror som slår henne när hon inte lyder.
Jag tycker att filmen är as bra.

Imorron så ska jag och mamma fara på Jula för vi måste titta på ett cykel-lås till min nya cykel.


LoveElsa

ingen rubrik

Har kommit hem från Jullan nu, hon skulle på fotbolls träning så då for jag hem.
Hittade lite godis från förra helgen som jag sitter och äter nu, blir alltid lika glad när man hittar godis.
Vi har mest bara cyklat runt från lekparker till lekparker och pratat. Och jag och Jullan har lika dana cyklar! Julanda hade fått sin cykel av hennes föräldrar och jag fick min när jag fyllde år, så det kändes lite roligt när vi kom cyklande med lika dana cyklar.
Nu kl 20.00 så ska jag och mamma se på Top model sen får jag se om det går nån bra film.
Bild på jag och Julanda för ganska länge sen.



LoveElsa

inge vatten

Nu så har vi inge vatten, dom håller på att laga nån ledning så ingen i Ersmark har något vatten.
Men jag ska cykla till Julanda nu så jag kommer inte att drabbas att vattenlös het. Men nu måste jag fara medan de har slutat regna lite granna.

LoveElsa

kommer på idérna, är för feg för att utföra dom!

Har varit på Norrbyskär i helgen, glömde kamera så ni får inte se några bilder.
Jag och Hanna bestämde oss för att fara till kyrkan på natten för att skrämma alla som var på konfa-läger där, men det gick inte så bra! För det första så sov alla på övervåningen så det gick inte så bra när man skulle gnida frigolit på fönstret, sen var de typ 10000000 mygg! Smällde 8 st på mej själv och viftade säkert bort ett 20tal och... JAG ÄR FÖR FEG!
Och när vi stod där nästan nedanför huset så kom det ner en man i skogen! Fatta rädd jag och Hanna blev! Vad skulle han ner i skogen o göra kl 12 på natten? Och jag var helt säker på att han hade sett mej så jag kom på den bra lögnen att jag var och letade efter min telefon som jag hade glömt där någon stans tidigare under dagen. Men han hade tydligen inte sett oss så jag behövde inte ljuga.
Efter det så blev vi lite rädda att han skulle komma igen om vi skulle smyga oss närmare huset så då vi for.
Och nu låter cyklarna väldigt mycket för att vi cyklade efter typ världens guppigaste stig!

oj mycke text, hoppas ni orkar läsa ändå. Jag och Hanna failade men vi hade det ganska spännande i alla fall!

Amazing Grace

Imorron så blir det att jag far till NOrrbyskär! Jag vet inte än vilket tid men nånm gång på morgonen/dagen blir det nog. Sen blir det inte att fara dit än förs midsommar, nästa helg ska jag till Emelina! Det var as länge sen vi träffades så nu ska jag dit nästa vecka och ha det trevligt.
Nu har jag och mamma nyss sett på Amazing Grace, hyfsat bra film. Men det är väldigt mycke politik och det var inte så roligt.


LoveElsa

rövarspråk

Idag har jag lärt mej att prata rövarspråket! Det går inte så fort men prata kan jag i alla fall men det är mycket lättare att skriva, då måste det inte gå så fort.

Kokanon noni rorövovarorsospoproråkoketot? Ocochoh nonäror lolärorde dodu dodejoj dodetot?
Kommentera svaret på frågan om ni förstår.

-

Idag har det varit en fin dag, det har börjat mulna lite nu men när jag vaknade såg man inte ett enda moln! Synd att det blåser lite.
Idag har jag bara slappat, jag kanske ska till Norrbyskär ikväll om farmor vill dit. Hon har inte bestämt om hon vill dit än men far hon dit så följer jag med. Om det inte blir Norrbyskär så ska jag se på film ikväll, det går JÄTTEMÅNGA filmer ikväll så jag får bara välja och vraka. Nu ska jag sätta mej vid tv och se om jag hittar något att titta på.


LoveElsa

Kenta

Min brors balongboll, det är typ en ballong fylld med nån lera-aktig sak. Jättecool sak som är köpt i Italien, kan användas som stressboll. Jag längtar till att den kommer till sverige.
(om den inte redan har de, eller den kanske aldrig kommer att göra det)

Jätterolig sak i alla fall! Perfekt för sånna som mej, som måste hålla på med någonting hela tiden.


LoveElsa

studentbilder

Sen kom hela släkten till oss och firade min syster som har tagit studenten och mej och mamma för vi har fyllt år.
OCH JAG FICK EN CYKEL!!
!!!!!!!
Det har varit en roligt och fin dag idag! Så skönt med lite sommarväder, hoppas att det håller i sej.

LoveElsa

Studenten i morron!

Farfar är här så inatt får jag sova på soffan, han vill sova i min säng. Så nu måste jag nog gå och börja bädda min säng/soffa så det blir skönt och mysigt.
Imorron blir det att vakna tidigt och göra sej i ordning för studenten, ska vara utanför Östra kl. 12 och möta min syster!


LoveElsa

RED-breathe into me

Har nyss varit och handlat med pappa, i bilen så hörde jag en sjukt bra låt.



LoveElsa

bilder

Det var några bilder jag och Elin tog, jag tog dom flesta men inte alla. Vi har haft det roligt i alla fall, vi tänkte ha vattenkrig idag men det började regna så vi ångrade oss.
Och igår så cyklade jag och Elin ca 1 mil. Jag kan säga att jag har väldigt ont i rumpan! Det var min första cykeltur i år! Så jag hade inte tränat upp mej så mycket, men det gick bra.
LoveElsa

ellen

Vaknade för 10 min sen och jag håller på att klä på mej. Elin är på väg till mej snart och jag hoppas att jag hinner äta lite innan hon kommer, så jag måste skynda mej lite granna.
LoveElsa

hehe, har liite tråk!

HAHA! Sveriges Nationalsång klassas som "skit på nätet"


LoveElsa

sur!

Nu är jag sur. Jag har cyklat ända till macken för jag var så SJUKT godissugen osså är macken stängd?!
Hoppas pappa kommer hem med godis! Annars i värsta fall får jag väll vara utan.


LoveElsa

Vattenmelon


väckt av brandvarnare!

Idag vaknade jag av att våran brandvarnare tjöt, men inte för att det brann utan för att den inte hade så mycket batterier kvar. Så jag fick gå upp klockan 10, ta ner den och plocka ut batteriet! Blev inte så glad sen för jag kunde inte somna om. Utan jag gick upp och tog mej frukost. Och efter det så badade jag, jag minns inte senast jag gjorde de så jag tyckte att det var på tiden.
Nu har jag nyss tagit mej lite lunch, det blev yoghurt med flingor.
LoveElsa

elin på tisdag

Gäddan pappa fick när vi var ute på Norrbyskär.

Har varit på kyrkan idag och kom hem typ runt 5, då beställde vi pizza och sen har jag bara legat och slappat på soffan och tittat på tv.
Imorron ska jag inte göra något speciellt, men på tisdag så ska jag cykla till Elin, eller Elin ska komma till mej och sedan ska hon visa hur jag ska cykla till hon. Och då är vi nog kvar hos henne, längtar till de!
LoveElsa

cykeln är färdig för en tur

Nu har jag pumpat mammas cykel, ska cykla till kyrkan imorron för jag orkar inte fara när mamma och pappa far, dom far så tidigt. Det blir årets första cykeltur inne i stan, har bara cyklat ute på Norrbyskär än så länge.
LoveElsa

sovmorgon, vecka ut och vecka in

När jag kom hem från skolavslutningen så åt jag lite mat och såg på Sinbad som gick på tv:n. Efter de så däckade jag 1 tim. Jag var as trött efter att ha varit vaken sen halv 7.
Har nyss fikat och bara myst av känslan att ha sommarlov!
(Hanna jag åt mycke tårta som jag lovade)
Sen gick vi in på Ica och provsmakade alla goda saker...
...Och tog klisterlappar. Jag blev en Sweetie!
LoveElsa

SKOLAVSLUTNING

Nu har jag gjort mej färdig och snart så far vi till kyrkan för en skolavslutning!
Låten våran klass ska köra är Dancing in the moonlight.



LoveElsa

fylliåridag

Idag har det varit brännbollsdag och vattenkrig på skolan, var dock inte med på vattenkriget för jag kan inte springa och jag frös. Så jag och Linnéa tog bussen hem.
Imorron så är det skolavslutning! Jag var idag med mamma på myrorna och köpte skor, vita.
(oj suddig bild)
Hade inga mer bilder nu. Jag orkar inte ta kort på alla saker jag fick i morse, men mycket fina saker var det!
LoveElsa

Bal

Nu har jag nyss kommit hem från balen och en handlingstur. Jag var där och tittade på min syster och alla fina bilar.
Ps. Min sista dag som 13år, imorron så fyller jag 14år!
LoveElsa

städdag

Sitter på skolan och har inget att göra, jag har städat färdigt mina delar så jag sitter bara och slappar nu.

Igår så följde jag med pappa till Norrbyskär för han skulle klippa gräset och han tvinga med mej dit. När vi kom fram så gick vi ner till viken och fiskade (eller det var pappa som fiskade) och efter 3:dje kastet så fick han en gädda! Jag kommer att lägga ut bild på de när jag kommer hem och har laddat över bilderna. Nu så måste jag gå och leta mej lite städjobb, har sjukt tråkigt.

LoveElsa

Alyosha - Sweet people

Jag vet inte vad det är men jag älskar verkligen den här låten! Jag skulle kunna lyssna på låten hur länge som helst tills jag blir less på den. Det är inte min musiksmak men bra är låten i alla fall!
Nu väntar jag på att det ska bli mat, och sedan ska jag gå ner och plugga till NO-provet imorron.
LoveElsa

RSS 2.0