hej då

Hej.
Nu så har jag packat färdigt, för i morron efter skolan så kommer mamma och pappa och hämtar mej efter skolan och sen far vi till stugan! Jag kommer inte kunna skriva då, men jag kommer hem på måndag!
H E J   D Å !  H O P P A S   A L L A   F Å R   D E T   R O L I G T !
O C H   V A D   S K A   A L L A   G Ö R A ?

LoveElsa

hanna! :*

Hej.
Nu så har jag nyss pratat med Hanna i telefon och jag saknar dej sjukt mycket!
Och i sommar är det våran tur! (du vet vad jag pratar om) Jag längtar sönder Hanna!
Snälla ät fort så vi kan prata igen!
Förlåt om du blir sur nu för att jag lägger ut as fina bilder på dej men jag måste bara! Du får bli hur sur som helst jag bryr mej inte nu :]
Jag vet inte vad jag skulle göra utan dej? Vad skulle ha hänt om jag inte hade en stuga på skäret?
Tack för att du finns hanna! du betyder sjuuuukt mycke för mej! ♥

LoveElsa

massa saker

Hej.
Idag så var det galet varmt på bussen! Så jag fick jätteont i huvudet, och sedan så kom jag på att jag glömde matten på skolan! och jag har matteläxa tills i morron! Känns inte så där super bra men, aja!
I morron så har vi  S T I L B Y T A R D A G på skolan! Jag ska vara Hipp Hoppare! XD Hahaha! Det blir nog bra! hoppas jag. Det roligaste är att lärarna vet inget om de! Det ska bli sjukt skoj att se deras miner när alla kommer in eftersom och har olika stilar på sej!
Ikväll så måste jag också packa till stugan och träna på min pianoläxa lite grann.

Det är ju den 1 april i morron! ska ni "busa" med nån?


LoveElsa

Påsklov

Hej
Nu så sitter jag och läser igen. Förra boken som jag läste ut igår hette " Expert på att rodna" och nu idag så lånade jag en ny bok "Hur kär får man bli"
Fast jag har sagt till mej själv att jag inte får läsa mer nu i kväll för jag har redan läst halva boken (144 s.) För jag måste spara lite till påsklovet!
I morron så måste jag packa för vi far på torsdag, jag tror att dom kommer att hämta mej efter skolan för annars så skulle jag komma hem så sent. Vi ska till Mjörsöby och åkta skoter! (om det finns kvar mkt snö där)
Jag skriver inte så mycket nu för att jag läser så mycket nu, men jag ska förbättra mej.
Nu så ska jag upp och se på film.
LoveElsa

galet!

Hej.
Nu så har jag läst ut min bok, jag har läst exakt hela kvällen sen jag kom hem kl halv 5. Jag gick ju upp och tog mej mat men sen har jag läst ända fram tills nu! Jag har aldrig någonsin läst en sån bra bok!
(inte för att jag har läst så många böcker men...)
Det är helt galet hur bra en bok kan vara.
Nu så är jag lite borta och jag känner mej lite yr! Men det är de värt!
Boken är slut och imorron så ska jag låna en till bok av samma författare.
LoveElsa

Wipeout

Hej.
Nu så har jag sett på Wipeout, och de är ju för roligt! Och idag var det en umebo med! Det var han som kallades för "Raggaren" eller nått sånt, han kom till omgång 2 och där failade han.
Brukar ni se på Wipeout?


LoveElsa

äckligt vårtecken!

Hej.
Nyss så såg jag ett vårtecken, inte så roligt men dock en vårtecken.
Usch! Jag hatar myror!
haha de är inte så lätt att ta ett bra kort på en myra som har panik och springer runt som en galning, men ja gjorde mitt bästa.
Tycker ni om myror?

LoveElsa

gott

Hej.
Nu har jag nyss kommit hem. På kyrkan så var det jättegoda bakelser! Så efteråt när mötet var slut, så var de fika kvar som var till salu. Så min syster köpte 4 st för 5kr/st.
OJ! inte så bra bild, jag tog den med mobilen. Men den får duga. Jättegoda var dom i alla fall!
Det var kladdkaka i botten och sedan var det marsán sås och jordgubbar på toppen!
LoveElsa

Cfp

Hej.
Idag så ska jag till kyrkan, har nyss gjort mej i ordning, så nu ska jag väll upp och äta nån lunch. Hinner inte skriva mer, jag ska snart åka.
LoveElsa

Hej.
Nu så har jag nyss startat datorn igen efter en timmes uppehåll.
Jag satt och läste Eva&Adam, för jag glömde min bok som jag har på skolan. Jag tänkte ta med den hem i helgen men jag glömde den.
Hade ni släckt i en timme?

LoveElsa

halv 9 till halv 10

Hej.
Idag så fick jag veta att kl.20:30 till 21:30 så ska allt stängas av, man skulle typ spara energi idag. Så kom ihåg det!
Det blir ett kort inlägg för jag måste vara social med våra gäster nu. I alla fall så åt vi bakpotatis till middag, jättegott! Och till efterrätt så blev det fruktsallad.
Nu så sitter jag och tittar på när min syster spelar bilspel med
LoveElsa

omelett

Hej.
Kl. 12:51 kom pappa och väckte mej, och han var inte den gladaste att jag hade sovit så länge. Så jag gick upp och tog mej omelett.
Idag så ska vi få gäster. Jag vet inte riktigt vad dom heter men dom kommer i alla fall från ö-vik. Så nu måste jag typ duscha och städa mitt rum och allt annat.
LoveElsa
LoveElsa

Frasses+bilder

Hej.
Innan vi for på 2gether så fort vi till frasses och åt, för dom hade flera kupongen så man fick gratis skrovmål. Men jag och Jullan blev så mätta så Noa fick halva min och halva Jullans hamburgare!
Vad tycker ni är godast? Fanta elr Cola?

Idag på 2Gether så skulle vi till Hamptjärnsstugen. Bilderna där ifrån är inte så bra, det var mörkt och min mobilkamera är inte den bästa.
En stor och härlig brasa!
Elin!
Och när jag kom hem så väntade en god kladdkaka på mej!
LoveElsa

2gether+översovning

Hej.

Idag så följde jag men Julanda hem för senare så ska vi på 2Gether. Vi ska upp till nån stuga och grilla. Hoppas att det hinner bli as mörkt, de är mycket mysigare.

Idag på klassrådet så planerade vi inför våran översovning på skolan, och vi ska beställa typ flera familjepizzor att äta och vi ska se på skräckfilm och de kommer bli as bra! jag längtar as mycket. Det blir veckan efter påsk tosdag till fredag, och första lektionen på fredag kommer att ställas in så vi får sovmorron!

Jag har inge bilder att lägga in men jag ska ta bilder i kväll som jag kan lägga in i morron.

LoveElsa

n å g o n t i n g

Hej.

Nu så sitter jag på skolan och jag har inget att göra, för vi är färdiga med de vi skulle göra och vi har tränat att redovisa de också.
Vi ska redovisa om "känselsinnet" och göra ett experiment.

LoveEsa

Für Elise!

Hej.
Jag har inte varit hemma på hela dagen så jag har inte kunnat skriva. Min morfar fyller år idag så vi var och grattade han. Och jag har också varit på pianospelning idag och jag har fått låten Für Elise! jag är as glad! Jag har alltid velat lära mej den låten.
Jag åt ju också våfflor idag (självklart) men jag har inte tagit nån blid för jag hade ingen kamera och jag orkade inte ta kort med mobilen.
Nu så ska jag gå och lära mej mina spanska glosor.
LoveElsa

expert på att rodna

Hej.
På skolan idag så lånade jag en bok " Expert på att rodna " och den verkar as bra!
Jag är en sån person som absolut inte tycker om att läsa men den här boken värkar as bra! Jag ville inte sluta läsa idag på svenskan, det är så roligt när man hittar en sån bok.
Eftersom jag inte har hunnit läsa så mycke i den än, så kan jag inte riktigt säga vad den handlar om. Men det handlar om en tjej som heter Nattalie, och hon och hennes mamma tvingas att flytta från sin lägenhet och då flyttar dom hem till mammans förälskelse, Bo och hans son Jerek som är typ lika gammal som Nattalie.
Den kanske inte låter så bra men det är den!
LoveElsa

hål

Hej.
Nu äntligen har jag tagit hål i örat! Jag tänkte köpa örhängen också men jag hittade inge bra, jag får väll gå på stan nån annan gång och leta efter det.
Nu så måste jag upp och äta, dom ropar på mej!
LoveElsa

great!

Hej.
Nu så fick jag veta att vi har fått hem fel lister till fönsterna, så det kommer att ta ytterligare 3 veckor att få ordning allt! Helt drygt!
Nu så måste jag ställa i ordning min keyboard så jag kan öva på min piano läxa.
På torsdag så fyller morfar år också så då blir det våfflor!
Och i morron kommer min efterlängtade dag! Äntligen onsdag, och jag måste komma ihåg att köpa örhängen och gummisnoddar!
LoveElsa

Harmony

Hej.
Nu så kom jag nyss hem från utvecklingssamtal, de gick väl bara bra. I bilen så visade pappa mej ett kristet hårdrocks band från Sverige, riktigt bra!
Harmony - Prevail
LoveElsa

onsdag kl 14:45 då du!

Hej.
Idag efter skolan så gick jag och Malin och beställde tid, så på onsdag kl 14:45 inne på Blahblahblah så tar jag hålet! Längtar sjukt mycket! Och det blir en silver plopp, det har jag bestämt mej för nu.
I kväll så har jag utvecklingssamtal också, kl 19:20. Lite drygt känns det, men de går fort. (hoppas jag)
LoveElsa

mackor

hej.
Nu så har jag nyss ätit "lunch" eller vad man ska säga när kl är 5 i 4. Jag orkade inte göra mej nån riktig mat så jag åt mackor.
LoveElsa

Kaos

Hej.
Nu så har jag flyttat saker på mitt rum, så nu är det kaos! Jag kommer inte fram till sängen och jag kommer typ inte fram nån stans, bara till fönstret för där är det rensat.
Jag vet inte hur jag ska kunna ta fram kläder ur min garderob på måndag men det får jag tänka på sen. Jag får se hur jag gör. Jag kommer säkert på nått.
LoveElsa

nananana

Hej.
Idag så ska jag flytta om på mitt rum så fönsterna står fria från saker. Känns lite drygt tycker jag, men jag hoppas att det inte tar allt för lång tid.
Igår på FIRE så var det typ världens roligaste predikan, han var jätterolig!
(Jag tycker synd om dej Jullan som inte kom)
Nu så ska jag snart börja städa upp på rummet och börja flytta om.
LoveElsa

Handlat

Hej.
Nu så har jag och min syster nyss varit och handlat, det var en lång och dryg lista! Men det gick, vi hade bara lite problem att hitta laxen! Ingen av oss är så duktiga på att leta, fast jag är dåligare. Mamma och Pappa har ju farit till Piteå så vi måste ta oss mat själva så vi köpte pizza! Gott!
LoveElsa

Stethoscope

Hej.
Idag så blir det inte Tavelsjö för mamma och pappa ska till Piteå och köpa nått bord, och min syster var inte så sugen på att fara dit. Så jag kommer nog att stanna hemma idag, och senare så far jag till Fire. Om ni undrar vad det är så är det en Konfereras som är i helgen på UBC. (Umeå bibel center)
Igår på Fire så var vi på en konsert med Stethoscope.
En dålig bild på när trummisen gjorde ett GALET solo! det blinkade o blixtrade as mycket, så det var inte så lätt att ta kort.
Min konsert biljett!
LoveElsa

stilbytardag

Hej.

Nu så ska jag snart fara till Fire, det börjar snart. Och jag kom på att idag på klassrådet så tog vi upp att vi ville ha en stilbytardag och alla gick med på de. Så jag ska vara en gangster under en dag! Det är verkligen inte likt mej, så det blir nog bra. Vi ska ha stilbytardagen den 1 Aprill så allt kommer bli as bra! Lärarna vet inget om de (bara våran klassföreståndare), så vi ska lura dom andra lärarna lite. Nu så måste jag fara.

LoveElsa

Fire

Hej.
Idag så ska jag till Fire ändå, fast jag trodde att jag inte skulle kunna det. För på måndag så ska vi byta fönster i hela huset,  och nu i helgen så skulle vi göra i ordning så inga saker skulle vara i vägen. Men mamma sa att de behövde vi bara söndagen till, så i kväll så blir det Fire! Och på lördag så blir det en skoterutflykt till Tavelsjö.
Och nu är det bestämt! Jag ska ta ett till hål i örat typ nu i veckan, jag far ner på stan efter skolan nån dag och gör det! Jag är jätteglad!
LoveElsa

jaa!

Hej.
Nu så har jag hittat låten som jag har hört på radion som jag tycker är jättebra!
Rise against - Hero of war! Jag älskar den låten.

LoveElsa

det brinner!

Hej.
Idag på matten så skulle malin visa mej att stollull kändes likadant som glasfiber. Så när hon skulle ta stålullen från en skål så råkade den nudda i ett par batterier så ullen börja brinna! Och våran lärare var inte inne i klassrummet, så vi började skrika ut i hela korridoren "DET BRINNER! DET BRINNER!" så skolsköterskan kom in och släckte den "stora" elden. (det var bara lite glöd men nästan eld) När läraren kom så blev han inte så jätteglad men han skrattade nästan lite!
Idag så följde jag men Jullan hem, piano. Och när vi satt vid datorn så lyssnade vi på en rolig låt.
Den här! haha den är jätterolig :]
LoveElsa

haha XD

hej :D
Haha idag så skulle min storebror göra middag och han gjorde pyttipanna.
Men när jag kom upp för det var mat så sa han att jag kanske inte skulle tycka om det, och jag fattade ingenting men då berättade han att han hade råkat hett i vinäger istället för soya XD haha jag vet inte hur han lyckas :P Men det smakade inte så konstigt sån tur va, det gick att äta!
Nu så ska jag ta och titta lite på mina spanska glosor, men bara liite :].
LoveElsa

ny

Hej.
Nu så jag har bytt header, och en klasskompis hjälpte mej att få bort den vita ramen runt headern! jag är as glad! Det är inge fint när det var vitt men nu så är det borta.
Idag på bussen så såg vi typ världens sötast barn, de var hur sött som helst! Barnet trodde att Nygatan var en alldeles ny gata och hans mamma sa att det var så. Och han hade as gullig röst.
LoveElsa

skolan

Hej.

Nu så sitter jag på skolan och vi håller på att läsa om hjärnan, vi har fått det som ett extra uppdrag för att vi var färdiga med de vi skulle göra. Vi ska kolla vad hjärnan kan få för sjukdommar eller skador.
Hinner inte skriva mer nu.

LoveElsa


I'm done

Hej.
Nu så har jag gjort färdigt min matte läxa! Känns jätte skönt, och det var bara en sak som jag körde fast på så det gick bra idag.
Idag så åt vi korvstroganoff och jag hade nästan glömt bort hur gått det va, i alla fall när mamma gör den :P
Tycker ni om korvstroganoff?




LoveElsa

2 st böcker

Hej.
Idag på våran första rast gå gick vi till bibblan för att låna 2 st böcker som vi ska ha högläsning på. Det var jag, Malin, Linnéa och Sophia ( tror jag ) som gick och lånade. Vi valde böckerna " Linas kvällsbok " och " Tusen gånger starkare "
Boken " Tusen gånger starkare " sa bibliotekarien att den var bra att höra både för pojkar och flickor, och den andra boken kanske pojkarna inte tycker så mycket om men vi är övervägande flickor så vi tog den ändå.
Jag hoppas att böckerna är bra.
LoveElsa

Puckel pist eller?

Hej.
Idag på idrotten så skulle vi åka skridskor, men isen var typ helt korvig. I mitten så var det grus framme och på vissa ställen så trodde man att man åkte Puckel pist i en skidbacke och inte skridskor på en is. Och när vi skulle åka tillbaka till skolan så hade min påse typ blivit helt sönder strimlad, och fråga mej inte varför :] Så då var jag tvungen att bära mina skridskor och allt de andra tillbaka till skolan, och min flis som jag hade i påsen höll på att ramla ut hela tiden och jag blev inte så glad. Men nu så är jag gladare sån tur är.
LoveElsa

geisha

Hej.
Idag på Cfp så var det muffins till fika, och i muffinsen så var det GEISHA! Och jag typ dog! Fast varför heter godisen Geisha? Den är ju inte jättelik en riktig Geisha?
Eller tycker ni det? Har ni nån bra förklaring för mej varför godisen heter Geisha.

LoveElsa


:D

Tjollaho!
Nu kom jag nyss ner från att ha sett på Melodifestivalen! Jag tyckte att det ändå var bra att Anna vann! Jag hade hellre velat att Salem Al Fakir hade vunnit, men hon låg 2:a för mej så jag bryr mej inte så mycke! Jag är jätteglad ändå! Jag är jättekonstig just nu för jag har stått och hoppat oavbrutet i 5 minuter XD jag tror att jag har lite mycke energi i kroppen, och jag fick ett skrattanfall så jag låg och krälade på golvet. Som sagt jag är jättekonstig just nu.
Och idag så fick jag äntligen mina efterlängtade OSTKROKAR! jag var så sjukt sugen igår eller om det var i förrgår! Så nu har jag ätit de :D
LoveElsa

Sommar! <3

Hej.
Nu längtar jag sjukt mycke till sommaren! jag vill vara med dessa 2 underbara!
Saknar er och sommaren! Alla minnen med er! Oslagbara!
Sommaren 2010! Vi kommer göra den till den bästa! <3
Och till dej Hanna, jag säger bara BASTUN!
LoveElsa

Inge gott

Hej.
När jag hade vaknat så gick jag upp för att ta mej frukost, men jag är inte det minsta sugen på någonting alls när det är morgon. Jag väntar helst till det blir lunch, frukost är inge gott!

Är det bara jag som inte tycker om frukost?

LoveElsa

Bilder!

Nu så får ni se hur jag har haft det...
Den första bilden jag tog från bilden.
Det här var inte våran stuga men våran stuga såg exakt lika dan ut. När vi kom fram så regnade det lite smått.
På vägen så stannade vi i Åsele och då fick jag köpa en pringles burk, det var min "mat" under resten av resan.
Det här var utsikten från stugan.
Hallen, man kom in genom den stora bruna dörren där :P
Man kom direkt in i vardagsrummet.
Ett väldigt litet kök :P
Och ett värdigt litet sovrum som jag och Linnéa fick sova i. Jag sov där uppe, och sängarna var inte dom stabilaste...
Här sov mamma och pappa.
Och tillslut bastun... Nu har ni fått sett hur huset såg ut, toan glömde jag ta kort på men man gick genom toan för att komma in i bastun.
Nu kommer bilder från utflykterna vi gjorde.
Vi fick aldrig  riktigt bra väder, men några fina stunder hade vi.
Det här var våran fina packning.
Mamma och pappa försökte koka kaffe men tillslut så gav mamma upp och drack av de färdiggjorda kaffet som dom hade med sej.
Pappa steker palt.
Och jag älskar palt!
Jag och Linnéa byggde en snögrotta, fast den gick sönder.
Det här är affären där alla var och handlade och hämtade sin post, det är linnéa som sitter på skotern. (Hoppas hon inte blir sur för att hon är med på bild)



Nästa dag så var vi och fiskade, och jag fick inte en ända fisk, inte ens ett napp.
Men dom andra fick fisk, det var Röding man fick där.
Eftersom vi eller ja DOM fick så mycket fisk så åt vi det till middag.
Det här var alla kläder som jag hade på mej under en utflykt.

Sista dagen, alltså i går så var vi till K2 stugan innan vi for hem.
Någonting som stod där utanför stugan.
Det var jättehögt upp och jättebrant, och det blåste jättemycket på vägen upp.
Sen var det hemfärden kvar. Ett till kort som jag tog från bilen. Det var JÄTTEFINT i Klimpfjäll.
Nu så hade jag inga mer roliga bilder att visa. På hemvägen så stannade vi i Vilhelmina och där bjöd Linnéa oss på pizza, och jag brände mej på pizzan så jag har jätteont i gommen nu!
Men nu så ringde pappa och sa att vi skulle ta oss någonting och äta.
LoveElsa


Hemma igen

Hej.
Nu så har jag kommit hem efter en mysig tid i fjällen. Vi har inte haft så tur med vädret men några fina stunder har vi allt haft. Nu så ska jag bara packa det sista. Bilder kommer imorron för jag orkar inte ladda upp alla bilder nu, så imorron så blir det en BILDBOMB!
Då så skriver jag även mer om hur vi har haft det.
LoveElsa

Hej då på länge

Hej.
Nu så blir det här det sista inlägget på länge, i morgon far jag till fjällen och jag kommer hem på torsdag. Så på torsdag så kommer det ett inlägg och då blir det även en bildbomb skulle jag tro. Men nu så ska jag sova för jag ska upp tidigt i morgon.
Hoppas att ni får ett bra sportlov! jag kommer nog att ha det jättebra!
LoveElsa

Jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör

Hej.
Jag dör! :O Hur kunde Pernilla gå vidare:O jag är är fruktansvärt arg just nu, hur?! :O Asså jag tror inte att de är sant :O

LoveElsa

Crucified Barbara!

Hej.
Kom igen nu Crucified Barbara! Vinn över Pernilla nu! Pernilla suger :O om inte Crucified Barbara går vidare så blir jag så ruskigt sur! Nu så ska jag gå och se hur det går med allt.
LoveElsa

Batterier

Hej.
Nu så kom mamma och pappa hem från att ha handlat och då handlade dom batterier till mej :D Så nu när jag far så blir det mycket bilder när jag kommer hem.
Nu så har jag packat färdigt och jag sitter bara och väntar på att det ska bli söndag så vi kan få fara :D
Ikväll så ska jag nog se på melodifestivalen och mysa lite.
LoveElsa

Packa!

Hej.
Nu så håller jag på att packa för fjällen. Vi ska packa allt i bilen ikväll så vi bara kan sätta oss i bilen i morgon tidigt på morgonen och åka. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga så det blir ett kort och tråkigt inlägg.
Min packlista:
  • Långkalsonger/strumpbyxor
  • Fliströja
  • Sockar/tjocksockar
  • Underkläder
  • Mössa
  • Hjälm
  • Täckbyxor
  • Dunjacka
  • Mjukisbyxor
  • Vantar
  • Långärmad tröja
  • Kofta
  • Linne
Nu så kom jag inte på nått mer som jag måste packa, så jag ska jag fortsätta :D
LoveElsa

vi drar till fjällen

Hej.
Nu är det äntligen SPORTLOV! Och vi drar till Klimpfjäll, och idag så kom jag ihåg att ta med mej mina täckbyxor och min hjälm. Vi far på söndag och kommer hem på torsdag.
Och nyss så sprack min läpp också, 3 st sprickor blev det. Jag hatar när min läpp spricker.
Yeah! nu längtar jag sjukt mycke till fjällen. (man ser mina sprickor på läppen)

Ska ni göra nått roligt på sportlovet?

LoveElsa

Mary did you know

Hej.
Pappa har nyss visat mej en ny bra låt :D Lyssna på texten, det är jättebra text :O
Spoken - Mary did you know
As bra :D
LoveElsa

Hola amigos

Hej.
Nu så har jag nyss kommit hem från spelningen, det gick ganska bra. Jag måste skynda mej att ta fram min spanska och börja öva på glosorna. I morron på spanskan så ska spanska gruppen göra tacos istället för skolmaten!
(hoppas att det blir äcklig skolmat :])
Och jag ska ha med mej hårda tacos bröd och gräddfil.
Och för er som inte kan spanska så står det "Hej vänner" som min rubrik ;)
Nu så måste jag göra min läxa.
Min blomma som är på rummet... Det är en plastblomma :P
LoveElsa

varnar blodkänsliga...

hej.
Nu så jag jag råkat bita mej i läppen och jag blöder som 7 svåra! det vill inte sluta blöda! Jag kommer förblöda XD hehe:P Jag har blodsmak i hela munnen så jag tror nästan att jag kommer spy, nee de kommer jag inte göra men nästan. Det smakar riktigt illa...
jag vet att den blev jättesuddig men den är tagen med mobilen...
Det där är i alla fall tussen som jag har tagit bort blodet med :]
Nu så har det slutat blöda ( Tack och lov ) Men det tog lång tid.
LoveElsa

Salem Al Fakir

Hej.
Nu sitter jag och lyssnar på Salem Al Fakir-keep on walking. Jag tycker att den låten är jättebra!
Jag tycker att han inte är så ful heller...
Jag tycker att han är jättesöt.
Men nu ska ska jag fortsätta att träna på min läxa, och jag ska göra lite spanska om jag hinner.
LoveElsa

Faith like potatoes

Hej.
Jag sitter och försöker mej på min piano läxa nu, det går väll ganska bra men jag är långt ifrån att kunna den. Jag spelar låten " On Wings of Song " Jag tror att många av er säkert har hört den nån gång.
Idag på eng så såg vi färdigt filem " Faith like potatoes " Det var sååååå bra! :D Den är också baserad på en sann historia, och det gör ju inte saken så mycke sämre heller:P
Nu så har min farmor kommit och min älsklings hund, så jag ska nog gå upp och hälsa på dom nu.
En bild som ja rita igår i matteboken.
LoveElsa

Matte :(

Hej.
Nu sitter jag och gör matte läxan som vi fick idag och den ska vara färdig imorron. Jag trodde att jag var färdig men sen så hade jag fel på de sista talet så jag måste räkna om de, och de var typ de jobbigaste talet som någonsin har funnits i världshistorien! Men jag vet inte vart jag har gjort fel, jag vet inte hur man ska göra om man inte ska göra så som jag gör
?, tycker inte ni de?

Nu så måste jag lösa talet så jag kan få lägga undan min läxa och göra något annat.
LoveElsa

orkar inte nu

Hej.
Jag orkar inte skriva ett bra inlägg nu :P Jag skriver ett efter maten, då berättar jag allt som har hänt idag, det vill säga typ inget :P
LoveElsa

korv!

Hej.
(bara så ni vet så har rubriken inget med inlägget att göra, det är bara jag som är dålig på att hitta på rubriker)
Idag så fick jag skjuts hem av mamma :D Det är lyx tycker jag. När jag kom hem så tog jag mej en kopp te med en ostmacka som jag doppade. Jag var jättehungrig för jag tyckte inte om maten så mycket idag på skolan. Nu så sitter jag och skrapar bort färgen från en vaselin burk, det är kanske roligt, bättre än att inte göra någonting alls i alla fall.
Idag så har jag haft låten "Headline" på hjärnan, jag hörde den 2 gånger i morse och nu har jag gått och sjungt på den hela dagen. Alla är inte jätte glada på mej. ( Det är låten som Alcazar sjöng i melodifestivalen) Jag tycker inte om den låten men lite svängig är den i alla fall.
Okej nu ska jag inte bara sitta här och babbla om massa o intressanta saker.
LoveElsa

RSS 2.0